Ревю на Heinner HC-V268SF+

Heinner HC-V268SF+

Хладилникът с фризер Heinner HC-V268SF+ е с нетен обем 268 литра. Това ви позволява да съхранявате храната и напитките си по ефективен начин, така че да сте готови, когато имате нужда от тях. Освен това разполага със система за охлаждане с по-малко замръзване, която запазва храната ви свежа за по-дълъг период от време и не изисква и много поддръжка.

Heinner HC-V268SF+

Виж цената за днес

Heinner HC-V268SF+: Характеристики, функции и технологии

Heinner HC-V268SF+ е хладилник от клас F с нетен обем 268 литра. Той е идеален за вашата кухня и ще ви хареса начинът, по който съхранява храната ви свежа и готова за употреба.

Хладилникът разполага с отделение за зеленчуци и плодове и поставка за яйца, така че можете да съхранявате продуктите и яйцата си на едно удобно място. Охладителната система Less Frost ще ви помогне да запазите храната си свежа, без да се налага да включвате компресора много често!

Този модел е оборудван и с тава за лед, така че можете да си приготвяте всякакви вкусни лакомства у дома. Няма да ви се налага да тичате до магазина отново и отново, когато имате този уред под ръка! Нивото на шума е 40 dB – достатъчно тихо, за да не забелязвате работата му.

С размерите си от ширина 54 см, дълбочина 59,5 см, височина 170 см и тегло 51 кг този хладилник е лесен за преместване от стая в стая, ако е необходимо и лесен за почистване!

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Heinner HC-V268SF+: Мнение за продукта

Този хладилник е на страхотна цена! Той има всички удобства, които можете да желаете от един хладилник, и то без да нарушава бюджета. Елегантният дизайн и елегантното покритие го правят подходящ за всяка кухня. Така че определено бих го препоръчал, ако си търсите нов хладилник!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo