Ревю на Heinner HC-V268F+

Heinner HC-V268F+

Здравейте! Търсите голям хладилник на изгодна цена? Този хладилник от Heinner е този, който искате. Това е серията HC-V268F+, която включва хладилник, фризер и отделение за плодове и зеленчуци в едно. Той е с енергиен клас F и обединява ефективното използване на енергия с висока гъвкавост. Дизайнът на хладилника е семпъл, но модерен със своето бяло покритие.

Heinner HC-V268F+

Виж цената за днес

Heinner HC-V268F+: Характеристики, функции и технологии

Heinner HC-V268F+ е хладилник с капацитет 268 литра, с общо 4 стъклени рафта и 3 чекмеджета в хладилното и фризерното отделение. Той се предлага и с отделение за плодове и зеленчуци.

Heinner HC-V268F+ е с енергиен клас F, което означава, че консумира 277 kWh годишно. Нивото на шума е 40 dB, което е достатъчно тихо, за да можете да гледате телевизия, без да се налага да увеличавате звука твърде много.

Светодиодното осветление ви помага да виждате ясно всичко вътре, а охладителната система Less Frost помага да запазите храната си свежа, като не допуска влага в нея.

Хладилникът с фризер Heinner HC-V268F+ е енергийно ефективен модел, който използва хладилен агент R600a, което означава, че ще ви спести пари от сметката за електроенергия. С нетния си обем от 268 литра той разполага с достатъчно място за всичките ви хранителни продукти и не само.

Този модел включва и система за охлаждане “Less Frost”, която запазва храната свежа за по-дълго време и изисква по-малко внимание от ваша страна, като се размразява автоматично, когато е необходимо. Това спестява енергия, тъй като не се налага да размразявате ръчно хладилника всеки път, когато вътре стане твърде топло!

Нетният обем от 268 литра означава, че ще имате достатъчно място да съхранявате всичките си любими храни – включително плодове, зеленчуци, месни продукти (включително говеждо месо), млечни продукти (включително яйца), рибни продукти (включително риба тон), напитки със сок (включително портокалов сок), безалкохолни напитки (включително кола), кафе на зърна или смляно кафе на зърна.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Heinner HC-V268F+: Мнение за продукта

Heinner HC-V268F+ е чудесен хладилник с фризер, от който няма да останете разочаровани. Той е с голям капацитет и може да побере много храна, което е чудесно, ако имате голямо семейство или трябва да съхранявате допълнителни хранителни продукти. Отделението с фризер има и отделно чекмедже за съхранение на замразени храни, което улеснява намирането на това, което ви трябва. Единственият недостатък е, че този хладилник не разполага с диспенсър.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo