Ревю на Heinner HC-V268BKF+

Heinner HC-V268BKF+

Ако търсите хладилник с фризер, който едновременно да пести място и да го увеличава, не търсете повече от Heinner HC-V268BKF. Този енергийно ефективен модел е с обща вместимост 268 литра, с три стъклени рафта в хладилника и три чекмеджета във фризера. Той включва и специално отделение за плодове и зеленчуци, поставка за яйца и тава за лед.

Heinner HC-V268BKF+

Виж цената за днес

Heinner HC-V268BKF+: Характеристики, функции и технологии

Хладилникът е с енергиен клас F,, механично управление с регулируем термостат, бързо замразяване и LED осветление. Хладилникът HC-V268BKF има и 3 стъклени рафта за хладилника и 3 чекмеджета за фризера, както и поставка за яйца, тава за лед и система за охлаждане Less Frost. Хладилникът е с тегло 51 кг и има ширина 54 см, дълбочина 59,5 см и височина 170 см.

Хладилникът Heinner HC-V268BKF е снабден с технология за охлаждане Less Frost, която помага да запазите храната си свежа, като същевременно изразходвате по-малко енергия. Освен това има регулируем термостат, за да можете да го настроите така, че да отговаря на вашите нужди. Със своя елегантен дизайн и висококачествена конструкция този уред със сигурност ще придаде стил на всяка кухня.

Ггодишна консумация на енергия 277 kWh, тегло 51 кг. и ниво на шума 40 dB. Също така е снабден с LED осветление, което означава, че можете лесно да видите какво има във вашия хладилник. Нивото на шума е 40 dB.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Heinner HC-V268BKF+: Мнение за продукта

Хладилникът Heinner HC-V268BKF е идеалното допълнение към вашата кухня. Той е с обща вместимост 268 литра и може да се използва както като хладилник, така и като фризер. Механичното управление с регулируем термостат ви позволява да контролирате температурата на вашата храна, така че винаги да имате възможност да я държите на стайна температура или в хладилника.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo