Heinner HC-H273WA+ - Виж цената

Ревю на Heinner HC-H273WA+

Ревюта Хладилници
7.5

Рейтинг

Heinner HC-H273WA+ 

Искате ли нов хладилник, който да запазва хранителните ви продукти свежи за по-дълго време? Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Heinner HC-H273WA+ разполага с достатъчно пространство за съхранение, като спомага за запазването на вашите хранителни продукти в прясно състояние за дълго време.

Heinner HC-H273WAВиж цената за днес

Heinner HC-H273WA+ Review

LED осветление – Освен перфектно осветление, LED лампата излъчва минимално количество топлина като гарантиано няма да повлияе на температурата във вашия хладилник, за да се запази храната свежа и качествена.

Tермостат – благодарение на термостата за регулиране на температурата, вие можете собственоръчно да задавате нивото на охлаждане във вашия уред, според вашите лични предпочитания.

Виж още: Хладилник с фризер Gorenje RK61FSY2B 

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера, допринасят перфектно за стилния завършек на визията на вашия домашен охладителен електроуред.

Размери

Хладилник с фризер Heinner HC-H273WA+ е с размери от 55 х 58 х 175.7см и е с тегло от 55кг. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни. Реверсивните му врати спомагат за неговата практичност, като те могат да бъдат монтирани, така че да се отварят в най-удобната за вас посока, съобразена с наличното пространство във вашата кухня. Ниските му нива на шум от 42dB, гарантират, че вашето домашно спокойствие, няма да бъде смущавано от неприятни шумове, възпроизвеждани при неговата работа.

Технически характеристики

С общ обем от 273л и и енергиен клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 310 kWh, този хладилник гаранира, че няма да повиши разходите ви за електроенергия. Охладителният елемент на хладилника е R600a. Също така, той разполага с опцията за автономна разбота без ток до 15.8ч. По този начин ниските температурни нива в уреда се поддържат, дори когато е възникнала повреда в електрозахранването.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 205л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафтове на вратата подходящи за съхранението на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате максимално с мястото върху рафтовете в хладилната част на вашия уред. Допълнителният рафт за съхранението на винени бутилки, позволяват да съхранявате максимално добре вашите запаси от изисканата напитка.

Фризер

Фризерът е с обем от 68л, с 3 отделения за съхранение, които могат да се изваждат напълно, така че да имате бърз и лесен достъп до любимите ви замразени храни. С капацитета си на замразяване от 3кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно замразяване на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта:

Хладилник с фризер Heinner HC-H273WA+ е изключително практичен и ефективен домашен уред. Той гарантирано ще осигури най-добрите температурни нива за съхранението на вашите любими хранителни продукти, като ще ги запази свежи и качествени за по-дълго време. Похапвайте с удоволствие от вашите любими храни, които се намират на една ръка разстояние във вашата кухня.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password