HEINNER HAC-HS18WH++ - Виж цената

Ревю на HEINNER HAC-HS18WH++

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

HEINNER HAC-HS18WH++

Искате ли да се наслаждавате на оптимално добра температура във вашия дом? Искате ли нов и много ефективен климатичен уред, който да осигурява температурата във вашите помещения, точно такава, каквато вие я предпочитате? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме климатик HEINNER HAC-HS18WH++ с енергиен клас А++, филтър с висока плътност за пречистване на въздуха и още множество модерни технологии. Той ще достигне желаната от вас температура във вашите помещения бързо, лесно и изключително ефективно, а за вас ще остане единствено насладата от релаксация при абсолютен температурен комфорт!

HEINNER HAC-HS18WH++Виж цената за днес

HEINNER HAC-HS18WH++ Review

Самопочистване – интериорът на климатика се поддържа чрез изсушаване на топлообменника, като тази функция за автоматично почистване премахва всички вещества, които могат да бъдат вредни за човешкото тяло като микроби, прахови частици, алергени и бактерии.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Виж още: Ревю на Heinner HAC-09OWF-BK

Дизайн

Дизайнът на този уред е класически и изчистен. Решен в бял цвят, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Дискретният скрит дисплей, поставен в предната част на уреда, придава стилен завършек на неговата визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 18 000 BTU и 19 000 BTU за отопление. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R 34. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4,6 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление -15°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 30 х 89 х 30 см (ДхШхВ) и е с тегло от едва 10 кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 2 л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от 880 м³/н и с ниските си нива на шум от 59 dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 28 х 81 х 58,5 см (ДхШхВ) и е с тегло от 34 кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 63 dB, той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto-restart, Функция поддръжка на температура 8 ° С, Режим Sleep, iFeel и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

HEINNER HAC-HS18WH++ е нов, модерен и изключително ефективен уред. Той ще достигне желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно, независимо какъв е настоящия сезон навън. Наслаждавайте се на оптимално добра температура във вашите помещения и се наслаждавайте на пълна релаксация и абсолютен комфорт, докато прекарвате времето си у дома с помощта на климатик HEINNER HAC-HS18WH++!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password