HEINNER HAC-CR12WHN - Виж цената

Ревю на HEINNER HAC-CR12WHN

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

HEINNER HAC-CR12WHN Цена

Искате ли да се наслаждавате на оптимално добра температура във вашия дом? Искате ли нов и много ефективен климатичен уред, който да осигурява температурата във вашите помещения, точно такава, каквато вие я предпочитате? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме климатик HEINNER HAC-CR12WHN с енергиен клас А++, филтър с висока плътност за пречистване на въздуха и още множество модерни технологии. Той ще достигне желаната от вас температура във вашите помещения бързо, лесно и изключително ефективно, а за вас ще остане единствено насладата от релаксация при абсолютен температурен комфорт!

HEINNER HAC-CR12WHNВиж цената за днес

HEINNER HAC-CR12WHN Review

Follow Me – функцията “Следвайте ме” изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Функция TURBO – благодарение на функцията турбо, вие можете достигнете желаните от вас температурни условия във вашите помещения за максимално кратко време. Достигнете желаната от вас температура бързо, лесно и изключително ефективно, благодарение на тази нова технология.

Самопочистване – интериорът на климатика се поддържа чрез изсушаване на топлообменника, като тази функция за автоматично почистване премахва всички вещества, които могат да бъдат вредни за човешкото тяло като микроби, прахови частици, алергени и бактерии.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Виж още: Ревю на Daewoo DSB-F0902ELH-VKW

Дизайн

Дизайнът на този уред е класически и изчистен. Решен в бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Дискретният скрит дисплей, поставен в предната част на уреда, придава стилен завършек на неговата визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 14 200 BTU и 14 400 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 18 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналната консумация на охлаждане е 1237W, а при отопление 964W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление -15°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 805 х 194 х 258мм и е с тегло от едва 7.5кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 1,2л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от 600 м³/н и с ниските си нива на шум от 53dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 700 х 275 х 550мм и е с тегло от 22.7кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 65dB max., и дебит на въздуха 1700 м³/н, той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Follow me, Самодиагностика, Detecting refrigerant loss, Функция Turbo, Самопочистващ, Auto-restart и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик HEINNER Crystal HAC-CR12WHN е нов, модерен и изключително ефективен уред. Той ще достигне желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно, независимо какъв е настоящия сезон навън. Наслаждавайте се на оптимално добра температура във вашите помещения и се наслаждавайте на пълна релаксация и абсолютен комфорт, докато прекарвате времето си у дома с помощта на климатик HEINNER Crystal HAC-CR12WHN!

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password