Ревю на HEINNER HAC-CR12WHN

HEINNER HAC-CR12WHN Цена

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN е ултрамодерен климатик, който има способността да осигури в най-кратки срокове оптимално ниво на комфорт в средно големи помещения. Той е оборудван със съвременни функции, които освен ползи за околната среда предлагат и повишена енергийна ефективност. Дизайнът, дори и да не е в крак с вградената технология, е достатъчно дискретен, което считаме за много важно за климатична система.

HEINNER HAC-CR12WHNВиж цената за днес

Храктеристики и дизайн

Дизайнът на климатика е класически – в бял цвят с изчистен интерфейс, климатикът ще пасне във всяко помещение във вашия дом. Климатикът HEINNER Crystal HAC-CR12WHN има капацитет да променя температурата от над 14000 BTU, надминавайки повечето от своите конкуренти в сегмента на уреди със средна мощност. Тъй като не много от вас са запознати с тази мерна единица, производителят я препоръчва, за да осигури оптимално ниво на комфорт на повърхности до 18 квадратни метра. Енергийната ефективност е отлична, колебаеща се между клас A ++, в режим на охлаждане и клас A +, в режим на отопление. Максималното ниво на шум , достигнато на най-силната вентилационна степен на вътрешното тяло, достига до 53 dB. 

Вътрешно тяло

Вътрешното устройство е с размери от : 805х194х285мм (ДхШхВ) и тегло от 7.5кг. Тези размери ще ви позволят да монтирате климатика във всяко помещение със средна големина – до около 18кв.м. Максималното ниво на шум , достигнато на най-силната вентилационна степен на вътрешното тяло, достига до 53 dB. 

Виж още: Най-добрите климатици

Външно тяло

Външното тяло също е с удобни и практични размери, като може да бъде монтирано дори на терасата ви. Размерите му са: 700х275х550мм (ДхШхВ) и тегло от 22.7кг. Освен това, външното тяло също е сравнително тихо при своята работа с максимални нива на шум от 65 dB.

Спецификации и функции

Инверторната технология играе провиденциална роля в рационализирането на дейността на климатика HEINNER Crystal HAC-CR12WHN. Благодарение на това компресорът ще може автоматично да променя скоростите си, като успява да достигне зададените параметри за по-кратко време и да го поддържа дълго време, активирайки се с нисък капацитет. С помощта на тази технология ще можете да постигнете икономия на енергия от над 40%. Системата за филтриране с висока плътност превръща климатика HEINNER Crystal HAC-CR12WHN в пречиствател, способен да премахне дори вируси, бактерии или алергени от помещението. Климатичните функции, предлагани от климатика HEINNER Crystal HAC-CR12WHN, са охлаждане, отопление, вентилация и изсушаване. Ако считаме първите две за сезонни поради директното им влияние върху стайната температура, ще можете да използвате последните две през цялата година, тъй като те се борят ефективно с мухъл и освежават въздуха в помещението.

  • Функцията Follow Me превръща дистанционното управление на климатика HEINNER Crystal HAC-CR12WHN в регулируем стаен термостат. Той ще изпраща постоянна топлинна обратна връзка към основното устройство и ще може да осигури постоянна температура около потребителя, без да губи ресурси.
  • Функцията за самодиагностика има ролята на защита на климатичната система от тежки повреди. Той ще открие от самото начало всяка грешка, която се е появила в нормалния режим на работа, и незабавно ще спре устройството, показвайки на дисплея си определен код. В зависимост от този код ще можете да намерите най-бързите и безопасни методи за ремонт в ръководството за потребителя. 
  • Функцията Turbo има ролята на идентифициране на процесите на охлаждане и нагряване, като помага на климатика да превиши номиналния си капацитет за кратък период от време. По-конкретно, този период продължава до достигане на зададената температура, след което системата ще възстанови нормалния си работен режим.
  • Функцията за самопочистване има ролята на бързо изсушаване на изпарителя, веднага щом процесът на охлаждане приключи. По този начин шансът бактерии или мухъл да се залепят по повърхността му се елиминира, като и двете се считат за основните причини за неприятни миризми.
  • Функцията за автоматично рестартиране помага на климатика да възобнови дейността си автоматично, според най-новите настройки, след прекъсвания на електрозахранването или други проблеми с електрозахранването, веднага щом бъдат отстранени.
  • Таймерът позволява предварително задаване на активността на климатичната система на интервали от време до 24 часа. С негова помощ ще можете да планирате началото на процеса на охлаждане или отопление само няколко минути преди да пристигнете у дома, като по този начин бъдете посрещнати от приятна атмосфера.
  • Функцията за поддръжка 8ﹾC, доказва своята полезност при дългите периоди на отсъствие от дома през студения сезон. Това предотвратява замръзването и гарантира целостта на санитарните инсталации, с много ниска консумация на енергия.
  • Функцията Silent е подобна на тази в мобилните телефони. Това гарантира ултратихата, почти безшумна работа на устройството.

В заключение

Нашият извод е, че  HEINNER Crystal HAC-CR12WHN е едно от звездните устройства за този сезон, поради отличното съотношение качество / цена. Оборудван с множество функции, той е в състояние да осигури очакваното ниво на комфорт в най -кратки срокове, като е много ефективен. 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo