HEINNER HAC-CR09WHN - Виж цената

Ревю на HEINNER HAC-CR09WHN

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

HEINNER HAC-CR09WHN 

HEINNER Crystal HAC-CR09WHN с Eco 3D инвертор е интелигентен климатик от 2018г, оборудван с множество съвременни функции, които предлагат чудесна възможност за промяна на температурата във вашите помещения. Той ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, като същевременно ще запази въздухът във вашите помещения свеж и кристално чист!

HEINNER HAC-CR09WHNВиж цената за днес

HEINNER HAC-CR09WHN Review

Филтър с висока плътност – за да осигури по-чист и свеж въздух, LG Deluxe Dual Inverter DC18RQ е оборудван с усъвършенствана активна система за микропротектиране с висок, но тих поток. Филтърът с висока плътност може да отстранява частици до 0,3 микрона от въздуха. Така че фините прахови частици, дим, животинска козина, плесен и плаващи микроби и алергени във въздуха, са напълно унищожени.

Wi-Fi Control – можете да включите устройството от офиса си или където имате интернет връзка, за да се насладите на топлинния или охлаждащ комфорт. Продуктът се предлага с комплекта WIFI и необходимото приложението се изтегля безплатно чрез сканиране на QR кода на WIFI пакета.

Функция за 4 нива на вентилация – поради тази функция на климатизка LG, можете да настроите въздушния поток да се разпределя както вертикално (отгоре надолу), така и хоризонтално (наляво-надясно). По този начин въздухът, циркулиращ от уреда, ще бъде разпределен равномерно в помещението.

Dry Function – Използвайки функцията Dry, климатикът LG намалява влажността на въздуха, което прави въздухът във вашите помещения по-свеж и кристално чист.

Follow Me – Функцията “Следвайте ме” изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Виж още: Ревю на Electrolux EXI09HJIW

Дизайн

Дизайнът на този уред е иновативен, стилен и модерен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Дискретният дисплей, поставен в предната част на уреда, придава стилен завършек на неговата визия.

Характеристики

Климатикът Heinner разполага с модерна технология с охлаждаща/отоплителна мощност от 9 000 BTU, предназначена за средни стаи до 18 м². Енергийната ефективност на тази климатична система е много добра, с клас A ++, номинална консумация 710 W/h за охлаждане и клас A+ с номинална консумация 739 W/h за отопление. Годишната сезонна консумация на този уред в режим на охлаждане е до 200 kWh, а годишното сезонно потребление на топлинна енергия е 250 kWh. Това се дължи и на ротационния ротационен компресор на GMCC с функция на инвертора, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 805 х 194 х 285мм и е с тегло от едва 7.5кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 1л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от
520 м³/н и с ниските си нива на шум от 53dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 700 х 275 х 550мм и е с тегло от 22.7кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. Външният кондензатор на този модел е технологично оборудван с хидрофилен алуминиев защитен слой, който предпазва повърхността на топлообменника от износване и корозия. Благодарение на тази защита, този модел климатик може да се инсталира и в райони с висока влажност. Компресорът, с който е оборудван, е специално разработен, за да отговаря на стандартите SEER и е инсталиран в най-взискателните среди по света. Батерията е в състояние да осигури големи количества хладилен агент, когато инсталирате уреда с дълги охладени тръбопроводи. Устройството също така работи с относително ниско напрежение, като например 165V в широк диапазон на напрежение (165-265V) без стабилизатор на напрежението, за да осигури оперативност в среда с променлив или нисък волтаж.

Функции

Функциите са обичайните (охлаждане / отопление, вентилация, изсушаване, таймер, режим сън / нощ). В допълнение, той идва с по-“специална” функция, тя е самопочистваща функция, която избягва образуването на плесен във вътрешното тяло на климатика. Това се прави чрез допълнителната работа на вентилатора на вътрешното тяло за още 3 минути след изключване на уреда, така че кондензираната вода от котела е отстранена.

Нашето мнение за продукта

Климатик HEINNER HAC-CR09WHN е нов, модерен и изключително ефективен уред. Той ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън. Високата производителност, повишената надеждност и ниската консумация на енергия правят този климатичен уред идеален за всяко практично и модерно домакинство.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password