HEINNER HAC-CO12WFN-WH - Виж цената

Ревю на HEINNER HAC-CO12WFN-WH

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

HEINNER HAC-CO12WFN-WH 

Искате ли да се наслаждавате на оптимално добра температура във вашия дом? Омръзна ли ви от резките температурни амплитуди при смяната на сезоните навън? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме климатик HEINNER Corona HAC-CO12WFN-WH с енергиен клас А++, възможност за контрол чрез Wi-Fi и множество вградени модерни технологии, той ще достигне желаната от вас температура във вашите помещения бързо, лесно и изключително ефективно!

HEINNER HAC-CO12WFN-WHВиж цената за днес

HEINNER HAC-CO12WFN-WH Review

Wi-Fi Control – контролирайте работният режим, температурата и вентилацията на вашия домашен уред, директно чрез своя собствен смартфон. Свалете приложението „Smart Home” на вашето мобилно устройство и управлявайте своя уред от разстояние, независимо къде се намирате.

Функция Turbo –благодарение на функцията „TURBO”, вашият уред работи на максимални обороти и максимална вентилационна мощност, така че да достигне максимално бързо желаната от вас температура.

Follow Me – Функцията “Следвайте ме” изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Самодиагностика – благодарение на тази функция, вашия умен уред отчита възникнали грешки и повреди при неговата работа, като уредът ще покаже код за грешка “СЕ” и автоматично ще се изключи. Тази функция може да предпази компресора от влияние от високи температури, дължащи се на изпускане на хладилен агент.

Виж още: Ревю на Daewoo DSB-F2402ELH-VKW

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Дискретният дисплей, поставен в средната част на уреда, предава перфектен завършек на стилната му визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 14 200 BTU и 16 300 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 23 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналната консумация на охлаждане е 1600W, а при отопление 1710W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 7 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4.1 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление -24°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 802 х 189 х 297мм и е с тегло от едва 8.2кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 1,2л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от
539 м³/н и с ниските си нива на шум от 40dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 770 х 300 х 555мм и е с тегло от 26.5кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С дебит на въздуха от
2000 м³/н и с ниските си нива на шум от 60dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Самодиагностика, Detecting refrigerant loss, Функция Turbo, Самопочистващи др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик HEINNER Corona HAC-CO12WFN-WH е подходящ за тези от вас, за които качеството при избора на домашни електроуреди е приоритет. С максималната си ефективност и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, като ще запази въздухът ви свеж и кристално чист. Подарете си уют и комфорт у дома, с помощта на климатик HEINNER Corona HAC-CO12WFN-WH!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password