Heinner HAC-12OWF-GD - Виж цената

Ревю на Heinner HAC-12OWF-GD

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Heinner HAC-12OWF-GD 

Искате ли нов, модерен климатик, който да осигурява оптимално добра температура във вашия дом, като същевременно запазва въздуха в помещенията ви кристално чист и свеж? Искате ли вашия нов домашен електроуред да бъде освен много ефективен, така и с много иновативен и модерен дизайн, за да придава изисканост на вашето жилище? Имате го! Днес ви представяме Климатик Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian с изключително модерен дизайн, висока ефективност при своята работа и множество модерни технологии. Той ще достигне желаната от вас температура бързо, лесно и много ефективно, а енергийният клас А++, в който спада уреда ще намали значително разходите ви за електроенергия.

Heinner HAC-12OWF-GDВиж цената за днес

Heinner HAC-12OWF-GD Review

Wi-Fi Control – контролирайте работният режим, температурата и вентилацията на вашия домашен уред, директно чрез своя собствен смартфон. Свалете приложението „Smart Home” на вашето мобилно устройство и управлявайте своя уред от разстояние, независимо къде се намирате.

High Density – Прецизните климатични системи поддържат идеалната температура до последна степен с комбиниран циркулационен въздух и течно охлаждане.

Eco Mode – Целта на Европейския съюз е да намали емисиите на парникови газове, да намали използването на първична енергия и да увеличи използването на възобновяеми енергийни източници. Устройствата с функция Eco Design са проектирани, произведени, експлоатирани и рециклирани въз основа на опазването на околната среда

Самодиагностика – Ако възникнат програмни грешки или климатикът вече не работи правилно, той издава кодове за грешки, които информират потребителя за проблемите.

Самопочистване – интериорът на климатика се поддържа чрез изсушаване на топлообменника, като тази функция за автоматично почистване премахва всички вещества, които могат да бъдат вредни за човешкото тяло като микроби, прахови частици, алергени и бактерии.

Виж още: Ревю на Daewoo DSB-F1288ELH-VK

Дизайн

Heinner HAC-12OWF-GD е модерен, стилен и иновативен. С V-образна конструкция и цвят в огледално златисто с извити линии, той ще придаде елегантност на всяка стая, в която ще бъде поставен. Вътрешното тяло има специална технология. Предният панел с огледално покритие, се отваря по време на работа и се осветява в страничните части в зависимост от режима на работа: синьо за режим на охлаждане и червено за режим на отопление. Неговият дискретен LCD дисплей, който визуализира само по време на работа, осигурява цялата необходима информация за стайната температура и активния режим. Можете лесно да променяте тези параметри отдалечено, като използвате предоставеното дистанционно управление. Това придава стилен и модерен завършек на вашия климатичен уред.

Характеристики

Енергийната ефективност на тази климатична система е впечатляваща, тя е включена в клас А++, с консумация на охлаждане от 1095 W/h и с консумация на топлина от 1117 W/h. Годишното сезонно потребление е 178 kWh за охлаждане и 922 kWh за отопление. Изчисляването на годишната консумация на електроенергия съответно за охлаждане и отопление се извършва съгласно европейските норми при 350 работни часа в режима на охлаждане и 1400 експлоатационни часа за един режим на отопление годишно. Освен това, този модел има сезонна енергийна ефективност (SEER) от 6.9 за охлаждане и 4.1 (SCOP) при отопление. Heinner HAC-12OWF-GD разполага с разширени функции и технологии, средна охлаждаща мощност от 12 000 BTU за охлаждане и 13 000 BTU при отопление както за дома и е подходящ както за дома, така и за офис площи до 23 кв.м. Охлаждащия елемент, с който разполага устройството е R410A. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление +30°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 897 х 312 х 182мм и е с тегло от едва 9.9кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 49dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Освен това устройството разполага с възможността за отстраняване на до 1,2л. влага на час. Това спомага пречистването на вашия въздух, като предотвратява образуването на бактерии, микроби, плесен и алергени. Наслаждавайте се на винаги кристално чист и свеж въздух с дебит от 500 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 800 х 333 х 554мм и е с тегло от 29.1кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 60dB max, то може да бъде монтирано на всяка външна стена от вашето жилище – дори и на тази на спалнята ви, като няма да ви смущава дори при максимална вентилационна мощност. Външното устройство разполага с дебит на въздуха от 2000 м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом ще предотврати образуването на мухъл, плесен и алергени. Допълнителните функции: самодиагностикам, Wi-Fi Control, самопочистване, икономичен режим, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Нов, с модерни функции и изключително модерен дизайн, Климатик Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian влиза във вашия дом, за да ви подари перфектна комбинация от стил и качество съчетани в един електроуред. Подарете на себе си и на любимите си хора оптимално добри температури във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън с климатик Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password