Ревю на Heinner HAC-12OWF-BK

Heinner HAC-12OWF-BK 

Климатикът Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian е оборудван с капацитет за изменение на температурата от 12000 BTU/h, като е подходящ за помещения до 35 кв.м. В същото време той е икономичен уред, включен в класа на енергийна ефективност A ++ в режим на охлаждане и A + в режим на отопление. Ако имате нужда от нов, високоефективен уред за вашия дом, то Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian може да бъде идеалното решение за вашето домакинство.

Heinner HAC-12OWF-BKВиж цената за днес

Храктеристики и дизайн

Дизайнът на уреда е много модерен – в черен огледален цвят, той ще промени и внесе модерност в интериора на всеки дом. Енергийния клас на устройството е A+++ при охлаждане и А++ при отопление. Номинална консумация на електроенергия при охлаждане е 1095 W, а при охлаждане 1117 W. При най-високо ниво на мощност, устройството e с ниво на шум от 49 dB, недостатъчна стойност, за да може да създаде истински акустичен дискомфорт.

Вътрешно тяло

Вътрепното устройство е с размери от 18х90х31.2см (ДхШхВ) и е с тегло 9.9кг. С дебит на въздуха от 270-500 м³/н, то може да отстрани до 1.2л влага на час от помещението във вашия дом. Освен това, уреда е доста тих с ниво на шум от едва 51dB.

Външно тяло

Външното устройство е с размери от 80х33.3х55.4см (ДхШхВ) и тегло от 29.1кг. То е с дебит на въздуха от 2000 м³/н и ниво на шум от 61dB.

Виж още: Най-добрите климатици

Спецификации и функции

Инверторната технология има много важна роля за оптимизиране на дейността на климатичната система, в смисъл, че благодарение на нея компресорът постепенно ще променя скоростта си, така че желаната температура се достига много по-бързо и след това се поддържа с ниска консумация на енергия . По този начин при дълги цикли могат да се получат икономии на енергия до 30-40%. Внедрената система за филтриране е една от най-модерните на пазара, с която ще можете да премахвате по-ефективно фините частици прах и до 80% полени с този уред.

В допълнение, той може също така да улавя вируси, бактерии и алергени. Като допълнение, функцията Forest Wind пречиства въздуха, като качеството му е подобно на това в средата на гората. Друг интересен аспект се отнася до фоточувствителния панел. Той е в състояние да се адаптира според светлината, открита в стаята. Веднага след като го изключите, дисплеят постепенно ще намалява интензивността си, докато скоростта на вентилатора намалява след 5 секунди, докато спре.

Функциите се връщат към първоначалните настройки веднага щом светне индикаторът. Wi-fi технологията ви позволява да управлявате устройството дори от мобилния си телефон. В този смисъл ще е необходимо да се свържете с интернет и да изтеглите приложение, след което можете да настроите устройството дори дистанционно. Някои от функциите на уреда са:

Обезводняване и вентилация – служат за премахване на прекомерната влага от въздуха, която може да причини образуването на мухъл.

Таймер – позволява ви да програмирате дейността на устройството на предварително определени интервали от време.

Автоматично рестартиране – устройството може да възобнови дейността си след прекъсване на електрозахранването, като вземе предвид последните направени настройки.

Сън – предпазва съня ви през цялата нощ срещу всички обезпокояващи фактори. Предотвратява внезапни промени в температурата, докато въздушният нагревател работи в безшумен режим.

Турбо – засилва активността на устройството за кратък период от време и веднага щом се достигне желаната температура, устройството ще възобнови нормалния работен цикъл.

Самодиагностика – идентифицира всеки проблем от самото начало, като показва на дисплея код, който можете да намерите в ръководството за потребителя.
Запазване на позицията на клапата – възстановява нейната позиция, когато рестартирате устройството.

Еко – оптимизира дейността на устройството, предлагайки повишен комфорт при нисък разход на ресурси.

Follow Me – превръща дистанционното управление в стаен термостат, който ще изпрати обратна връзка към основното устройство, като по този начин поддържа постоянна температура.

Антифриз – поддържайте температурата постоянна на 8 градуса по Целзий, през студения сезон, когато сте далеч от дома за по-дълъг период от време.

Самопочистване – поддържа изпарителя сух веднага щом приключи дейността по охлаждане. По този начин бактериите и плесените вече няма да се придържат към повърхността му и вече няма да причиняват неприятни миризми.

В заключение

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian е много интересно устройство, което оценяваме високо, тъй като производителите му са се фокусирали както върху естетическата, така и върху практическата страна. Клиентите са доволни от работата му и твърдят, че това е високоефективно, тихо и много елегантно устройство. 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo