Ревю на Heinner HAC-09OWF-BK

Heinner HAC-09OWF-BK

Климатик Heinner Obsidian 9000 BTU Wi-Fi HAC-09OWF-BK се препоръчва като модерна и икономична климатична система със специално проектирано вътрешно тяло със стъклен панел V-Shape, огледален черен цвят, с извити линии, което придава елегантност на всяко помещение, в което е поставен. 

Heinner HAC-09OWF-BKВиж цената за днес

Храктеристики и дизайн

Дизайнът на уреда е много модерен, решен в класически черен цвят с огледално покритие, той ще пасне идеално във всеки стилен и модерно обзаведен дом. Неговият дискретен дисплей от дясната страна на вътрешния модул, тип LCD, който се включва само по време на работа, предоставя цялата информация, от която се нуждаете, относно стайната температура, но и активния режим на работа. Цифровият дисплей показва: Стайна температура в режим FAN; Показва кодове за самодиагностика; Когато е активирана функцията Swing или Turbo; Показва функцията за размразяване; Показва активирането на функцията за охлаждане на въздуха в режим на отопление; Показва функцията за самопочистване; Показва функцията против замръзване; Показва функцията за пестене на енергия (ECO); Показва активирането на функцията WI-FI. Дисплеят  може да сигнализира на екрана чрез кодове за грешки и поредица от технически аномалии, които могат да възникнат по време на работа на уреда. С двойно управление можете лесно да промените тези параметри от разстояние, като използвате предоставеното дистанционно управление. 

Вътрешно тяло

Вътрепното устройство е с размери от 89.7х27.5х30.5см (ДхШхВ) и е с тегло 9.9кг. С дебит на въздуха от 500 м³/н, то може да отстрани до 1.2л влага на час от помещението във вашия дом. Освен това, уреда е доста тих с ниво на шум от едва 51dB.

Външно тяло

Външното устройство е с размери от 81х30х54.5см (ДхШхВ) и тегло от 27кг. То е с дебит на въздуха от 2000 м³/н и ниво на шум от 63 dB.

Виж още: Най-добрите климатици

Спецификации и функции

Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система, е много добра, с клас A +++, с номинален разход 712 W/h за охлаждане и клас A + със средно отопление при – 10°C, компенсирана с клас A +++ с външна температура от -10°C до -20°C , с номинален разход 771W/h при отопление. Годишното потребление на електричество за охлаждане е 141 kWh, а потреблението на електроенергия за отопление е 1015kWh. Използвайте бутона Mode на дистанционното управление, за да изберете режим на охлаждане / отопление; Използвайте двата клавиша със стрелки, за да регулирате стайната температура; Изберете режима на изсушаване; Изберете режим на вентилация; Изберете автоматичен режим на работа и превключване.

С клавиша Turbo можете бързо да промените околната температура. С клавиша Fan можете да регулирате скоростта на вентилатора. И с бутона Swing Direct обхваща автоматичния въздушен поток вертикално и хоризонтално в няколко позиции. Таймерът дава висока степен на автономност на този модел, което позволява работа на предварително зададени интервали от време. Когато изберете режим Dry, уредът работи с ниска скорост. В този режим скоростта на вентилация не може да се регулира. Чрез натискане на бутона Temp можете да видите зададената вътрешна температура, или външната околна температура, на екрана на вътрешното тяло и на дистанционното управление.

Бутонът Self Clean активира функцията за самопочистване на изпарителя на вътрешното тяло. С бутона Fresh активираме йонизационната функция. Когато зададем бутона за заспиване, вътрешното тяло работи при най-ниското ниво на шум. Бутонът Follow Me активира температурния сензор на дистанционното управление, който измерва температурата в помещението и активира режима на работа, за да поддържа зададената температура в точното положение, в което се намира дистанционното управление. Ако дистанционното управление не работи, устройството може да се управлява ръчно с помощта на бутона за ръчно управление, разположен във вътрешното тяло.

В заключение

Ако имате нужда от нов, ултрамодерен климатик за вашия дом, който да охлажда/затопля избраното от вас помещение, независимо от температурните условия навън, то Heinner Obsidian 9000 BTU Wi-Fi HAC-09OWF-BK би бил идеалният избор за вашия дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo