Ревю на HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI

HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI

Когато става въпрос за комфорт и енергоспестяване в дома или офиса, инверторният климатик HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI е идеален избор за много потребители. Този модерен и компактен климатик, произведен от доказаната марка HEINNER, предлага множество функции, които гарантират уютна атмосфера и оптимални условия за отдих и работа. В това ревю ще разгледаме основните характеристики, предимства и недостатъци на този модел климатик, както и неговите възможности за интеграция с умни устройства и дистанционно управление чрез Wi-Fi връзка.

HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI

Виж цената за днес

HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI: Характеристики

HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI е стандартен тип инверторен климатик, предназначен за домашна употреба. Той може да покрие зони от 16 до 23 квадратни метра, като основният му капацитет е 12000 BTU. Климатикът има вградена функция за охлаждане с капацитет 12000 BTU и функция за затопляне с капацитет 13000 BTU.

HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI може да работи при минимална температура от -15 градуса по Целзий при охлаждане и до максимална температура от 50 градуса по Целзий при охлаждане. При затопляне, климатикът може да работи при минимална температура от -15 градуса по Целзий и максимална температура от 30 градуса по Целзий.

HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI е снабден с инверторен компресор и има 4 скорости на вентилатора. Климатикът е енергийно ефективен със сезонен коефициент на охлаждане SEER 6.1 и сезонен коефициент на затопляне SCOP 4. Той работи на захранващо напрежение 230 V и има номинална консумация от 1237 W при охлаждане и 964 W при затопляне.

HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI е снабден с филтър с висока плътност, който може да отстранява въздушни частици и да предпазва от алергени. Климатикът е снабден с вътрешно тяло с размери 805 мм дължина, 194 мм ширина и 285 мм височина, и тегло 7.5 кг. Външното тяло е с размери 700 мм дължина, 275 мм ширина и 550 мм височина, и тегло 22.7 кг.

HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI има множество функции, включително охлаждане, затопляне, вентилация и премахване на влагата. Той е оборудван с Wi-Fi технология, която позволява на потребителите да контролират климатика дистанционно чрез приложение на мобилно устройство. Климатикът има специални функции като Follow me, която следи къде се намира потребителят и изпраща въздушния поток към него, и функция Turbo, която ускорява охлаждането или затоплянето на стаята.

HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI може да се почисти автоматично и има функция за самодиагностика при проблеми с работата. Климатикът има функция Auto-restart, която автоматично включва устройството, ако има прекъсване на захранването. Той има и функция за поддръжка на температура от 8 градуса по Целзий, таймер за 24 часа и функция Silent Mute Mode, която намалява нивото на шума.

Виж още: Най-добрите климатици

HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI: Мнение за продукта

В заключение, HEINNER Crystal HAC-CR12WIFI е надежден и ефективен избор за климатизация на дома или офиса, който предлага много функции и удобства за употреба, като същевременно гарантира ниски разходи за електроенергия и висока защита от вредни частици.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo