Ревю на Hansa ZWM556SH

Hansa ZWM556SH

Съдомиялната Hansa ZWM556SH е един от най-новите модели на марката и се отличава с много полезни функции. Също така, тя разполага с много програми и настройки, които позволяват да се постигнат перфектни резултати при почистване на различни видове съдове.

Hansa ZWM556SH

Виж цената за днес

Hansa ZWM556SH: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина разполага с вместимост от 6 комплекта, която я прави подходяща за по-малки домакинства и семейства. Тя предлага 5 програми за почистване, които могат да бъдат избирани в зависимост от нуждите на потребителя.

Класифицирана е като клас F за енергийна ефективност, което означав, че консумира по-много електроенергия от други по-ефективни модели на пазара.

В края на цикъла на почистване, звуковият сигнал Buzzer се чува, което показва, че процесът на почистване е приключил. LED индикаторът за сол светва, когато е необходимо да се добави сол в съдомиялната машина.

Съдомиялната машина Hansa ZWM556SH е изключително екологична и икономична, като е проектирана така, че да намали консумацията на енергия и вода. Това я прави една от най-добрите опции за хора, търсещи икономично и екологично решение.

Сензорът с индикатора напомня на потребителя да напълни дозатора за почистващия препарат, за да се гарантира най-доброто почистване на съдовете.

Съдомиялната машина Hansa ZWM556SH е с ниско ниво на шум, което я прави изключително тиха при работа. Това е особено важно, ако живеете в малко жилище или апартамент, където шумът може да бъде проблем.

Индикатор за презареждане със сол – когато нивото на солта в съдомиялната машина намалее, индикаторът за сол светва, за да ви уведоми, че е необходимо да добавите повече сол.

Отложен старт – съдомиялната машина има възможност за отложен старт, която ви позволява да настроите машината да започне да почиства в определено време. Това е полезно, ако искате да започнете машината да работи, докато сте извън дома.

Индикатор за ниво на изплакване – съдомиялната машина има индикатор за ниво на изплакване, който ви уведомява, когато нивото на водата за изплакване е ниско и е необходимо да добавите повече вода.

Съдомиялната машина Hansa ZWM556SH има ниво на шум от 49 dB, което я прави много тиха при работа. Това е особено важно, ако живеете в малко жилище или апартамент, където шумът може да бъде проблем.

Консумацията на енергия за 100 измивания е 61 kWh, което я прави една от по-енергийно ефективните съдомиялни машини на пазара. Това значително ще намали разходите за електроенергия на домакинството.

Консумацията на вода на цикъл е 6.5 литра, което я прави икономична и екологична. Това е изключително важно, тъй като намаляването на консумацията на вода ще ни помогне да запазим водните ресурси на планетата.

Относно размерите, съдомиялната машина има височина от 43.8 см, ширина от 55 см и дълбочина от 50 см. Дължината на маркуча е 150 см, а дължината на кабела е 150 см. Теглото на машината е 21 кг.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Hansa ZWM556SH: Мнение за продукта

Съдомиялната машина Hansa ZWM556SH е един от най-добрите избори за качествено и ефективно почистване на съдове. Тя е много вместима и предлага различи и настройки, които позволяват да се измият различни видове съдове. При това, тя е икономична и енергоспестяваща, което я прави добър избор за хора, които търсят удобство и икономия на енергия. Също така, тя е много тиха и не причинява никакви дразнения при работа.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo