Ревю на Hansa ZWM536SH

Hansa ZWM536SH

Съдомлната машина Hansa ZWM536SH е един от най-новите модели на пазара и е проектирана да отговаря на изискванията на модерните господини. Тя има високи технологични функции и е изработена от висококачествени материали.

Hansa ZWM536SH

Виж цената за днес

Hansa ZWM536SH: Характеристики, функции и технологии

Компактната съдомиялна машина с 6 комплекта и 6 програми на Hansa е идеалният избор за тези, които търсят качествена и ефективна съдомиялна машина. Класът F гарантира висока ефективност при миене на съдове с ниска консумация на вода.

HotAir System осигурява идеално изсушени и стерилизирани съдове дори при максимално натоварване в съдомиялната. Вътрешната част от неръждаема стомана намалява бактериите и остатъците от мазнини, а AntiFlood предпазва съдомиялната машина от течове на вода.

Също така, съдомиялната машина има интензивна програма, която използва настройка за максимална температура и увеличена дозата препарат, гарантирайки, че дори загорелите мазнини изчезват безследно.

Филтърът със своето специално антибактериално покритие елиминира патогените и намалява неприятните миризми в съдомиялната, а системата ви напомня да стартирате AutoCleaning на всеки 20 цикъла на миене на съдове, което гарантира оптимални резултати от измиване, хигиена и по-дълъг живот на съдомиялната.

Universal Wash предоставя превъзходни резултати само за един час, включително всички етапи на по-дългите програми, което я прави изключително удобна за ежедневна употреба. Превъзходната икономичност, екологичност и ниско ниво на шум гарантират най-добрата икономия на електричество и вода. В крайна сметка, тази съдомиялна машина на Hansa е надеждна, ефективна и идеална за всекидневна употреба в малки кухни.

Съдомиялната машина, която разглеждате, е оборудвана със специални облицовани със силикон поставки за чаши за вино, които ги поддържат стабилни и сигурни по време на миенето. Рафтовете могат да бъдат премахнати или сгънати отгоре, за да поберат цялото количество съдове, ако е необходимо.

LED индикаторът за сол светва, когато дозаторът за сол трябва да се напълни отново, за да гарантира оптималната работа на машината. Сензорът с индикатор ви напомня да напъните дозатора за почистващ препарат, за да получите искрящ завършек на миенето.

Тези удобни функции правят използването на съдомиялната машина много по-лесно и удобно за потребителя. Благодарение на тези функции, можете да организирате съдовете в машината по начина, който ви удобства, да ги миете ефективно и да получите перфектни резултати от миенето.

Тази съдомиялна машина е оборудвана с няколко функции, които я правят удобна и сигурна за ежедневна употреба. Защитата от протичане предпазва от неочаквани течове на вода по време на изпирането. Звуковият сигнал при завършване на програмата ви уведомява, когато машината е готова за отваряне и изваждане на съдовете.

Индикаторът за презареждане със сол ви уведомява, когато е необходимо да се добави сол в дозатора. Отложеният старт ви дава възможност да забавите старта на програмата, за да може машината да започне да мие съдовете в удобно за вас време. Индикаторът за ниво на изплакване ви уведомява, когато е необходимо да се добави изплакващ агент.

Нивото на шум при работата на тази съдомиялна машина е 49 dB, което я прави тиха и удобна за употреба в домашни условия. Консумацията на енергия за 100 измивания е 61 kWh, а консумацията на вода за цикъл е 6.5 литра. Размерите на машината са 43.8 см височина, 55 см ширина и 50 см дълбочина, което я прави компактна и удобна за поставяне във всеки дом.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Hansa ZWM536SH: Мнение за продукта

В заключение, съдомиялната машина Hansa ZWM536SH е един от най-добрите избори за тези, които искат да си купят нова съдомиялна машина. Тя е лесна за употреба и е направена от висококачествени материали, което я прави изключително надеждна и дълготрайна. Ако търсите съдомиялна машина, която да отговаря на нуждите и изискванията ви, Hansa ZWM536SH може да бъде идеалният избор за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo