Ревю на Hansa ZWM416WH

Hansa ZWM416WH

Съдомиялната е един от най-важните електроуреди в дома, особено за заетите домакини, които търсят начин да спестят време и усилия в кухнята. Сред множеството марки и модели на пазара, Hansa ZWM416WH се отличава с много функции и впечатляваща ефективност. В това ревю ще разгледаме най-важните характеристики на тази съдомиялна машина и ще дадем нашето мнение за нея.

Hansa ZWM416WH

Виж цената за днес

Hansa ZWM416WH: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина, която разглеждаме, е с марка Hansa и модел ZWM416WH. Тя може да постави до 9 комплекта съдове и разполага с 6 програми за почистване. Сред тези програми има и няколко специализирани опции, като Деликатна, Повторно измиване, Еко, Интензивна и Сшене. Също така, тя разполага с HalfLoad функция, която позволява използването на машината само за половин зареждане.

Наличието на AquaStop осигурява защита от протичане, а индикаторът за презареждане със сол гарантира правилното функциониране на машината. Това е особено важно за поддържането на нейната ефективност.

Съдомиялната машина е с клас на енергийна ефективност Е и клас на ефективност на кондензацията А. Нивото на шум е 49 dB, което е доста тихо за този тип уред. Годишната й енергийна консумация е 197 kWh, а консумацията на енергия на 100 измивания е 70 kWh. Средният й разход на вода годишно е 2520 литра, а консумацията на вода на цикъл е 9 литра.

Съдомиялната машина разполага с различни функции, като оставащо време и цикъл с половин зареждане. Има и поставка за плотове, която може да бъде използвана за удобно подреждане на съдовете.

Общо взето, съдомиялната машина Hansa ZWM416WH е един доста добър избор за всички, които търсят качествена и ефективна съдомиялна машина. Въпреки че е клас Е по енергийна ефективност, това не я прави по-малко ефективна в сравнение с други модели. Има доста функции и опции, които я правят гъвкава и удобна за употреба.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Hansa ZWM416WH: Мнение за продукта

След като разгледахме внимателно всички характеристики на съдомиялната машина Hansa ZWM416WH, можем да заключим, че това е един доста добър избор за всички, които търсят качествена и ефективна съдомиялна машина. С множеството функции, които предлага тя, сигурно ще задоволи и най-взискателните потребители.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo