Hansa ZWM 606IH - Виж цената

Ревю на Hansa ZWM 606IH

Ревюта Съдомиялни
7.8

Рейтинг

Hansa ZWM 606IH 

Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в миене на съдове? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да ви отмени в тази така досадна и отнемаща време домакинска задача? Ние имаме точния продукт за вас! Съдомиялна Hansa ZWM 606IH с енергиен клас А+ и 6 различни измиващи програми ще се погрижи за перфектното измиване на всеки тип съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване!

Hansa ZWM 606IHВиж цената за днес

Hansa ZWM 606IH Review

Електронен индикатор за разтвора за изплакване – този индикатор ви предупреждава всеки път, когато нивото на разтвора за изплакване се е понижило. Това позволява неговото презареждане да се случи в точния момент, така че да имате искрящо чисти съдове.

Електронен индикатор за нивото на солите – този индикатор ви предупреждава винаги, когато нивото на солите е ниско. Това позволява да го допълните и да се наслаждавате на перфектни резултати.

Изсушаване с горещ въздух – благодарение на турбо системата за изсушаване, във вътрешността на уреда няма пара, а вашите съдове са с блестяща чистота.

Половин зареждане – не е необходимо да чакате да напълните съдомиялната машина до нейния максимален капацитет, за да я пуснете. Това, което е необходимо да направите е да заредите двете и кошници наполовина, или само една от тях, но изцяло. Благодарение на този цикъл пестите време и ресурси.

Звуков сигнал – краят на измиващия цикъл се отбелязва чрез звуков сигнал.

Aqua stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение.

Виж още: Ревю на Hansa ZIM436EH

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решена в сребрист цвят с иноксово покритие, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Контролните бутони и LED дисплея, са поставени в предната част на уреда, което придава перфектен завършек на неговата стилна визия.

Характеристики

Съдомиялна Hansa ZWM 606IH разполага с размери от 84.5 x 60 x 60 (ВхШхД) и е с ширина от едва 60см, което я прави перфектна за поставяне дори в по-малките и по-практични кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 290kW годишен разход на електроенергия и едва 3360л. годишен разход на вода. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 49dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Уредът разполага с капацитет на зареждане от 12 комплекта съдове, а във вътрешността си има 2 кошници за зареждане.

Функции

Съдомиялна Hansa ZWM 606IH разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Kids Control, Защита против наводнение, Интензивна програма, Програма Био/Еко, Изсушаване с топъл въздух, Aqua Stop програма за измиване на чаши.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Hansa ZWM 606IH е нова, изключително ефективна съдомиялна машина, която ще се погрижи ефективно за чистотата на вашите съдове. Подарете си удоволствието от чисти съдове с кристален блясък. Спестете времето, прекарано в досадно миене на чинии и го прекарвайте с любимите си хора, а съдомиялна Hansa ZWM 606IH ще ви отмени ефективно в поддръжката на съдовете у дома, като ще се превърне в най-верния ви домакински помощник!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password