Ревю на Hansa ZIM656PH

Hansa ZIM656PH

Съдомиялната Hansa ZIM656PH е модел за вграждане, който предлага ефективно почистване на съдовете с минимално натоварване на околната среда. Снабдена е с няколко функции и програми, които я правят удобна и лесна за работа. В това ревю ще разгледаме нейните основни характеристики и предимства.

Hansa ZIM656PH

Виж цената за днес

Hansa ZIM656PH: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Hansa ZIM656PH е предназначена за вграждане и е с капацитет до 12 комплекта, което я прави подходяща за семейства с по-голям брой членове или за домакинства с често посещавани гости.

Тя разполага с 6 програми за измиване, които могат да отговорят на различни нужди и предпочитания. Класът D на енергийна ефективност я прави по-малко енергийно ефективна в сравнение с други модели, но все още е в състояние да осигури ефективно и качествено почистване на съдовете.

Функцията за отлагане на старта позволява на потребителя да забави започването на програмата на съдомиялната с определен брой часове. Това е полезно, когато е необходимо да се измият съдове по-късно или когато няма достатъчно вода в момента.

Когато цикълът на измиване приключи, звукът на сигнала ще ви уведоми, че съдомиялната е готова. Имайте предвид, че това може да бъде доста гласно, особено ако живеете в малък апартамент или студио.

Самопочистването на съдомиялната Hansa ZIM656PH е удобна функция, която позволява на потребителя да почисти машината след измиване и да я подготви за следващата употреба.

Също така, съдомиялната има звуков сигнал за програмата на отложения старт, цикъл с половин зареждане и индикатор за нивото на изплакване. Това прави работата със съдомиялната по-лесна и удобна.

Системата за омекотяване на водата е включена в съдомиялната Hansa ZIM656PH. Тя помага да се предотвратят повреди на машината и да се удължи нейния живот.

Съдомиялната Hansa ZIM656PH има ниво на шум от 49 dB, което я прави доста тиха в сравнение с други модели. Това е полезно, особено ако живеете в малък апартамент или имате деца, които спят.

Консумацията на енергия на съдомиялната е kWh на 100 измивания, което може да бъде малко по-високо в сравнение с други модели на пазара. Въпреки това, тя има различни функции за енергийна ефективност, които могат да помогнат да се намали консумацията на енергия.

Консумацията на вода на цикъл е 11 литра, което я прави доста икономична и екологична. Това може да помогне да се намали разхода за вода в домакинството ви и да се намали влиянието върху околната среда.

Относно размерите, съдомиялната има височина от 81.5 см, ширина от 59.8 см и дълбочина от 55 см. Тя е сравнително компактна и може да се вгради лесно в повечето кухненски мебели.

Дължината на маркуча е 1.5 метра, а дължината на кабела е също 1.5 метра. Това може да предостави достатъчно пространство за свързване на съдомиялната към водопровода и електрическата мрежа.

Теглото на съдомиялната е 28.5 кг, което я прави доста тежка. Това може да бъде предизвикателство при монтажа й, особено ако я монтирате самостоятелно.

В крайна сметка, размерите и теглото на съдомиялната Hansa ZIM656PH я правят подходяща за повечето кухненски мебели, но може да бъде трудна за монтаж. Нивото на шум и консумацията на вода я правят икономична и екологична, но консумацията на енергия може да бъде малко по-висока в сравнение с други модели.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Hansa ZIM656PH: Мнение за продукта

Съдомиялната за вграждане Hansa ZIM656PH е отличен избор за всеки домакин, който иска да има качествено и бързо почистване на съдовете. Тя разполага със съвременни функции и програми, които я правят много удобна и ефективна. Благодарение на своя егф мин натиск върху околната среда, тя е икономична и екологична. Съдомиялната Hansa ZIM656PH е определено препоръчителна за всички, които търсят качество и удобство в едно.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo