Hansa ZIM436EH - Виж цената

Ревю на Hansa ZIM436EH

Ревюта Съдомиялни
8.3

Рейтинг

Hansa ZIM436EH 

Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в миене на съдове? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да ви отмени в тази така досадна и отнемаща време домакинска задача? Ние имаме точния продукт за вас! Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM436EH с енергиен клас А+ и 6 различни измиващи програми ще се погрижи за перфектното измиване на всеки тип съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване.

Hansa ZIM436EHВиж цената за днес

Hansa ZIM436EH Review

Aqua stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение.

Чаши 40°C – тази програма е специално създадена, за да се погрижи за перфектното измиване на вашите чаши, направени от фин материал. С температура от 40°C, съдомиялната машина ще измие перфектно чашите и ще осигури техният ослепителен блясък.

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Express – изключително бързата програма почиства съдовете по-бързо. Това е идеално за по-леки зареждания на съдомиялната с чаши, прибори за хранене и чинии. Този цикъл завършва всяко измиване и сушене само за един час.

Отложен старт – задайте точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време.

Виж още: Ревю на Electrolux ESF7565ROX

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решена в класически бял цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Контролните бутони са поставени във вътрешната част на рамката на вратата, която е решена в класически черен цвят, така че интерфейсът на съдомиялната машина е изчистен, което е една от последните модни тенденции при производството на домакински електроуреди.

Характеристики

Hansa ZIM436EH разполага с размери от 81.5 x 44.8 x 55(ВхШхД) и е с ширина от едва 45см, което я прави перфектна за поставяне дори в по-малките и по-практични кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 238kW годишен разход на електроенергия и едва 2520л. годишен разход на вода. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 47dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Уредът разполага с капацитет на зареждане от 10 комплекта съдове, като е подходящ за семейства състоящи се от 3-4 души. За да подредите съдовете вътре, има три кошници (кутии). Горната, с ниски страни, е предназначена за прибори за хранене. В останалите две кошници можете да регулирате вътрешното пространство до размера на съдовете – те са оборудвани със сгъваеми водачи. В допълнение, средната кутия може да бъде поставена нагоре или надолу, така че да има достатъчно място за големи тенджери или тигани.

Функции

Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM436EH разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Нормална програма (55°C), Интензивна програма (65°C), Бърза програма (40°C), Отложен старт, Програма Био/Еко (50°C), Изсушаване с топъл въздух, Чаши 40°C и Aqua Stop.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM436EH е нова, модерна съдомиялна машина, която освен много ефективна при своята работа е и много енергономична. С 6-те си различни измиващи програми, тя ще се погрижи за перфектното почистване на дори нй-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота. Подарете си верен помощник в поддържането на чистотата на вашите съдове с новата съдомиялна за вграждане Hansa ZIM436EH!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password