Ревю на Hansa ZIM 634 B

Hansa ZIM 634 B

Днес ще направим ревю на съдомиялната машина за вграждане Hansa ZIM 634 B. Това е една от най-новите модели на марката и ще разгледаме какви са нейните предимства и недостатъци.

Hansa ZIM 634 B

Виж цената за днес

Hansa ZIM 634 B: Характеристики, функции и технологии

Тази съдомиялна машина има капацитет за 12 комплекта, което я прави подходяща за големи семейства или за хора, които често приемат гости.

Това устройство има 4 програми, които позволяват на потребителите да изберат най-подходящата програма за тяхната посуда. Освен това, тя има и функция за половин зареждане, която позволява на потребителите да поставят посудата си в машината, без да се нуждаят от пълна зареждане.

Съдомиялната машина Hansa ZIM 634 B има електронен индикатор за нивото на изплакващия разтвор и индикатор за нивото на солта, което прави нейната работа по-лесна и удобна за потребителите. Това устройство има и функция за отложен старт, която позволява на потребителите да зададат времето, когато машината ще започне да работи.

Съдомиялната машина Hansa ZIM 634 B има интензивна програма, която е предназначена за посуда с по-трудни замърсявания. Тази програма работи при температура от 60 ° C и издържа до 170 минути. Освен това, тя има и бърза програма, която позволява на потребителите да почистят лесно и бързо своята посуда.

Командният панел на тази съдомиялна машина е лесен за използване и включва всички функционалности и настройки, необходими за по-удобно и ефективно използване на устройството.

Съдомиялната машина Hansa ZIM 634 B е клас E по отношение на енергийната ефективност, което я прави по-икономична и по-екологична, спестявайки енергия и пари на потребителите.

Тази съдомиялна машина предлага няколко удобства за потребителите. Индикаторът за презареждане със сол и индикаторът за ниво на изплакване правят работата с нея по-удобна и удобства за потребителите. Отложеният старт е още една полезна функция, която позволява на потребителите да зададат времето, когато машината ще започне да работи.

Цикълът с половин зареждане е още една функция, която прави тази съдомиялна машина подходяща за хора, които не желаят да пълнят машината напълно. Подвижният горен рафт и поставката за плотове правят зареждането на машината по-удобно и лесно за потребителите.

Тази съдомиялна машина има ниво на шум 49 dB, което я прави доволно тиха по време на работа. Годишната й енергийна консумация е 258 kWh, а консумацията на енергия на 100 измивания е 92 kWh. Това я прави по-икономична и екологична, спестявайки енергия и пари на потребителите.

Средният разход на вода за година е 3080 литра, като консумацията на вода за цикъл е 11 литра. Това означава, че тази съдомиялна машина е ефективна при използване на вода и спестява ресурси.

Тази сдомиялна машина има размери 81.5 x 59.8 x 55 см и тегло 33.5 кг. Дължината на маркуча е 150 см, а дължината на кабела е също 150 см. Тези размери я правят лесна за монтиране и използване в кухненското пространство.

Като цяло, съдомиялната машина за вграждане Hansa ZIM 634 B е един модерен и удобен избор за всеки, който търси ефективно и лесно решение за почистване на своята посуда.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Hansa ZIM 634 B: Мнение за продукта

Hansa ZIM 634 B е много добре проектирана съдомиялна машина, която има много предимства. Нейният капацитет е голям, функциите я правят удобна за употреба, а нейната тиха работа я прави идеална за всекидневна употреба. Въпреки това, цената й може да бъде малко по-висока в сравнение с други модели на пазара, а инсталирането може да бъде малко по-трудно. Въпреки тези недостатъци, Hansa ZIM 634 B е много добър избор за всеки, който търси качествена и удобна съдомиялна машина за вграждане.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo