Hansa ZIM 615WB - Виж цената

Ревю на Hansa ZIM 615WB

Ревюта Съдомиялни
8.3

Рейтинг

Hansa ZIM 615WB 

Държите ли на високото качество на измиване на вашите съдове? Омръзна ли ви да прекарвате часове пред мивката у дома, за да се погрижите за тяхната чистота? Ние имаме точният уред за вас! Съдомиялна Hansa ZIM 615WB е нова, модерна съдомиялна машина, която ще почисти дори най-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота.

Hansa ZIM 615WBВиж цената за днес

Hansa ZIM 615WB Review

Kids Control – благодарение на тази функция, вашата съдомиялна машина се заключва, веднага след започването на измиващия цикъл. По този начин няма опсност да бъде отворена по време на своята работа. Вече не е необходимо да се притеснявате, когато вашите деца играят около електроуреда.

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Отложен старт – задайте точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решен в класически бял цвят с матирано покритие, а материалът, от който е изработена е неръждаема стомана. Тази съдомиялна машина, би паснала перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Контролният панел поставен в предната част на уреда, придава стилен завършек на неговата модерна визия.

Характеристики

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB разполага с размери от 84.5 x 59.8 x 60 см. (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно –258W годишен разход на електроенергия и едва 3080л. вода на година. Във вътрешността си тя разполага с кошница, така че да имате възможност да поставите различни по големина съдове във вашата нова съдомиялна машина.

Функции

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB разполага с богат набор от функции. Защитата от изтичане „Aqua Stop” предотвратява преливането на вашия домкински уред по време на неговия работен режим, като по този начин осигурява сигурност при неговото използване. 5-те различни програми, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Опция за полузареждане, Интензивна програма, Програма Био/Еко, Чаши и др.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Спестете си времето, прекарано пред кухненската мивка и оставете съдомиялната машина да свърши цялата домакинска работа по поддръжката на вашите съдове, вместо вас!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password