Ревю на Hansa ZIM 615WB

Hansa ZIM 615WB 

Държите ли на високото качество на измиване на вашите съдове? Омръзна ли ви да прекарвате часове пред мивката у дома, за да се погрижите за тяхната чистота? Ние имаме точният уред за вас! Съдомиялна Hansa ZIM 615WB е нова, модерна съдомиялна машина, която ще почисти дори най-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота.

Hansa ZIM 615WBВиж цената за днес

Hansa ZIM 615WB Review

Kids Control – благодарение на тази функция, вашата съдомиялна машина се заключва, веднага след започването на измиващия цикъл. По този начин няма опсност да бъде отворена по време на своята работа. Вече не е необходимо да се притеснявате, когато вашите деца играят около електроуреда.

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Отложен старт – задайте точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решен в класически бял цвят с матирано покритие, а материалът, от който е изработена е неръждаема стомана. Тази съдомиялна машина, би паснала перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Контролният панел поставен в предната част на уреда, придава стилен завършек на неговата модерна визия.

Характеристики

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB разполага с размери от 84.5 x 59.8 x 60 см. (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно –258W годишен разход на електроенергия и едва 3080л. вода на година. Във вътрешността си тя разполага с кошница, така че да имате възможност да поставите различни по големина съдове във вашата нова съдомиялна машина.

Функции

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB разполага с богат набор от функции. Защитата от изтичане „Aqua Stop” предотвратява преливането на вашия домкински уред по време на неговия работен режим, като по този начин осигурява сигурност при неговото използване. 5-те различни програми, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Опция за полузареждане, Интензивна програма, Програма Био/Еко, Чаши и др.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Спестете си времето, прекарано пред кухненската мивка и оставете съдомиялната машина да свърши цялата домакинска работа по поддръжката на вашите съдове, вместо вас!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo