Hansa ZIM 608EH - Виж цената

Ревю на Hansa ZIM 608EH

Ревюта Съдомиялни
7.8

Рейтинг

Hansa ZIM 608EH

Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в миене на съдове? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да ви отмени в тази така досадна и отнемаща време домакинска задача? Ние имаме точния продукт за вас! Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM 608EH с енергиен клас +А+ и 8 различни измиващи програми ще се погрижи за перфектното измиване на всеки тип съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване.

Hansa ZIM 608EHВиж цената за днес

Hansa ZIM 608EH Review

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Бърза програма – изключително бързата програма почиства съдовете по-бързо. Това е идеално за по-леки зареждания на съдомиялната с чаши, прибори за хранене и чинии. Този цикъл завършва всяко измиване и сушене само за един час.

Отложен старт – задайте точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време.

Виж още: Ревю на Bosch SMV46GX01E

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решена в класически бял цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Контролните бутони са поставени във вътрешната част на рамката на вратата, която е решена в класически черен цвят, така че интерфейсът на съдомиялната машина е изчистен, което е една от последните модни тенденции при производството на домакински електроуреди.

Характеристики

Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM 608EH разполага с размери от 81.5 x 59.8 x 55(ВхШхД) и е с ширина от едва 60см, което я прави перфектна за поставяне дори в по-малките и по-практични кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 266kW годишен разход на електроенергия и едва 3080л. годишен разход на вода. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 47dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Уредът разполага с капацитет на зареждане от 14 комплекта съдове, като е подходящ за семейства състоящи се от 3-4 души.

Функции

Съдомиялната разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Нормална програма, Интензивна програма, Бърза програма, Програма отложен старт, Авт. Програма, Програма Био/Еко.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM 608EH е нова, модерна съдомиялна машина, която освен много ефективна при своята работа е и много енергономична. С 8-те си различни измиващи програми, тя ще се погрижи за перфектното почистване на дори нй-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота. Подарете си верен помощник в поддържането на чистотата на вашите съдове с новата съдомиялна за вграждане Hansa ZIM 608EH.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password