Hansa ZIM 434 B - Виж цената

Ревю на Hansa ZIM 434 B

Ревюта Съдомиялни
8.3

Рейтинг

Hansa ZIM 434 B

Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в миене на съдове? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да ви отмени в тази така досадна и отнемаща време домакинска задача? Ние имаме точния продукт за вас! Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM 434 B с различни измиващи програми, ще се погрижи за перфектното измиване на всеки тип съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време и усилия.

Hansa ZIM 434 BВиж цената за днес

Виж още: Ревю на Heinner HDW-FS6006WA++

Характеристики

Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 197 kW разход на електроенергия на година и едва 2520 л. разход на вода на година. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 49 dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Уредът разполага с капацитет на зареждане от 9 комплекта съдове.

Функции

Съдомиялнатя разполага с богат набор от функции. Опцията Aqua stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък.

Нашето мнение за продукта

Hansa ZIM 434 B е нова, модерна съдомиялна машина, която освен много ефективна при своята работа е и много енергоикономична. С различни измиващи програми, тя ще се погрижи за перфектното почистване на дори нй-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота. Подарете си верен помощник в поддържането на чистотата на вашите съдове с новата съдомиялна на Hansa!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password