Ревю на Hansa ZIM 434 B

Hansa ZIM 434 B

Днес ще направим ревю на съдомиялната машина за вграждане Hansa ZIM 434 B. Тази съдомиялна машина е един от най-новите модели на Hansa и предлага много функционалности за почистване на съдове. В това ревю ще прегледаме ключовите характеристики на Hansa ZIM 434 B, както и неговите предимства и недостатъци.

Hansa ZIM 434 B

Виж цената за днес

Hansa ZIM 434 B: Характеристики, функции и технологии

Тази съдомиялна машина е много функционална и предлага голямо разнообразие от програми за почистване на съдове. С 4 програми за почистване на съдове, можете да изберете най-добрата програма за почистване на съдовете ви.

Интензивната програма е идеална за почистване на много замърсени съдове, а бързата програма е перфектна за почистване на по-малко замърсени съдове. Опцията HalfLoad ви позволява да използвате машината, когато имате по-малко съдове за почистване.

Съдомиялната машина има и отложен старт, която ви позволява да зададете времето, в което ще се стартира програмата за почистване на съдове. Това е много удобна функционалност, особено ако искате да използвате машината по време, когато няма да нарушава тишината в къщата.

Hansa ZIM 434 B има и електронни индикатори за нивото на изплакващия разтвор и солта, които ви помагат да контролирате нивата на тези материали в машината. Така можете да се уверите, че съдовете ви са почистени ефективно.

Класификацията на енергийната ефективност на машината е E, която може да бъде недостатък за някои потребители, които искат да намалят разходите си за електроенергия. От друга страна, това е класификация, която е сравнително обща на пазара на съдомиялни машини.

Тези са техническите характеристики на съдомиялната машина, която е с височина 81.5 см, ширина 45 см и дълбочина 55 см. Машината има дължина на маркуча 150 см и дължина на кабела 150 см. Теглото на уреда е 31 кг.

Нивото на шум е 49 dB, което означава, че машината е сравнително тиха и няма да нарушава тишината в дома. Годишната енергийна консумация е 197 kWh, а консумацията на енергия за 100 измивания е 70 kWh. Енергийната консумация на цикъл е 0.69 kWh, което е много ефективно и пестеливо.

Средният разход на вода за година е 2520 л, а консумацията на вода за цикъл е 9 л. Това означава, че машината е ефективна и пестелива в използването на вода.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Hansa ZIM 434 B: Мнение за продукта

В общи линии, Hansa ZIM 434 B е много добра съдомиялна машина за вграждане, която предлага много функционалности за почистване на съдове. Тя е идеална за големи семейства, защото има голям капацитет и много програми за почистване на съдове. Но това, което може да я направи недостъпна за някои потребители е нейната висока цена. Въпреки това, ако търсите висококачествена съдомиялна машина за вграждане с много функционалности, Hansa ZIM 434 B е отличен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo