Ревю на Hansa Fusion BOEI69573

Hansa Fusion BOEI69573

Hansa Fusion BOEI69573 е фурна за вграждане, която предлага много функционалности и опции за готвене. С технологията на вградените сензори и електронната система, тази фурна е една от най-иновативните на пазара. Но какво прави тази фурна толкова специална? Има ли някакви недостатъци? Ще разберем в това ревю.

Hansa Fusion BOEI69573

Виж цената за днес

Hansa Fusion BOEI69573: Характеристики, функции и технологии

Hansa BOEI69573 е с обем от 65 литра и е снабдена с каталитично самопочистване. Тя има функция за грил и въртящ се шиш, което я прави идеален избор за приготвяне на печено месо. Фурната е с клас А по енергийна ефективност, което я прави икономична и екологична.

Тя е снабдена с дисплей, който прави работата с фурната още по-лесна и удобна. Изработена е от инокс, което я прави красива и лесна за почистване.

Телескопичните водачи представляват практично и безопасно решение за изваждане на топла храна от фурната. Благодарение на прецизното разпределение на топлината и стабилната температура във фурната, се получават перфектни резултати при печене.

Фурната е оборудвана с каталитични вложки и EMAIL EASYCLEAN, които правят почистването на фурната много лесно. Каталитичните вложки поглъщат мазнините и замърсяванията, а EMAIL EASYCLEAN предоставя защитено покритие на вътрешната страна на фурната, което прави почистването лесно и без усилие.

Също така, Hansa BOEI69573 е снабдена с COOLDOOR3, който осигурява безопасност при работа с фурната. Това предотвратява изгаряне на ръцете и други неприятности, свързани с прекалено гореща врата на фурната.

STEAM CLEANING е една от главните функционалности на тази фурна. Тя позволява на потребителя да почиства фурната лесно и бързо, използвайки пара. Това е екологичен начин за почистване на фурната, който не изисква употребата на абразивни почистващи препарати.

Фурната е снабдена с 10 различни режима за готвене, което я прави много универсална и позволява на потребителя да избере най-подходящия режим за определено ястие. Това е особено полезно за хора, които обичат да готвят различни ястия и да експериментират в кухнята.

Програматорът TS позволява на потребителя да програмира времето за готвене и температурата на фурната. Това е особено полезно за хора, които имат зает график и искат да приготвят храна предварително, за да я имат готова по време на обяд или вечеря.

Бързото предварително загряване на фурната позволява на потребителя да започне да готви веднага, без да чака фурната да се загрее до желаната температура. Това е особено полезно за хора, които са в спешна нужда от готвене на храна.

Температурният датчик на фурната е много точен и позволява на потребителя да настрои температурата на фурната до най-малкия детайл. Това е особено полезно за хора, които готвят изискващи точност ястия.

Лесната система за почистване на вратата на фурната позволява на потребителя да почиства вратата на фурната лесно и бързо. Това е особено полезно за хора, които искат да поддържат фурната си чиста и без замърсявания.

Функцията за размразяване на фурната е особено полезна за хора, които имат замразена храна и искат да я размразят бързо и ефективно.

Тавата за печене PROCOOK е снабдена с антипригарно покритие, което позволява на храната да се приготвя без залепване към нея. Това е особено полезно за хора, които готвят често и искат да имат здравословна и вкусна храна.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Hansa Fusion BOEI69573: Мнение за продукта

Hansa Fusion BOEI69573 е прекрасна фурна за вграждане, която ще бъде идеалният избор за всеки, който търси много функционалности и опции за готвене. Технологията на вградените сензори и електронната система правят готвенето просто и удобно, а изборът на функции е широк. Също така, тази фурна има и много красив и модерен дизайн, който ще пасне навсякъде. Единственото, което може да бъде посочено като недостатък, е цената, която може да бъде малко по-висока от другите фурни на пазара. Въпреки това, ако търсите най-доброто, тази фурна определено е стойността на парите си.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo