Hansa FK339.6GBF - Виж цената

Ревю на Hansa FK339.6GBF

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Hansa FK339.6GBF

Обичате ли у дома да имате винаги свежи, вкусни и качествени хранителни продукти? Държите ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Hansa FK339.6GBF с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти!

Hansa FK339.6GBFВиж цената за днес

Hansa FK339.6GBF Review

Антибактериална система – вашият уред е напълно защитен от микроби и микроорганизми, които неминуемо се образуват във всеки хладилник. Антибактериалната система на Hansa, не позволява образуването на бактерии във вашия хладилник, като по този начин гарантира сигурността и качеството на вашите хранителни продукти.

No Frost – Тази технология гарантира, че никога няма да размразявате отделението на фризера. Благодарение на системата за циркулация на въздуха, храната се съхранява при оптимална температура. Излишната влага се освобождава извън устройството и не се образува лед

Виж още: Ревю на Daewoo RN-309GDPS

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане.

Размери

Размерите на уреда са 60 х 64 х 185 см. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни, като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 293 л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди дори на най-големите лакомници. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 235 kWh, гарантират, че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 41 dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 15 ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти, без опасност те да се развалят или да изгубят свежестта си, докато намерите решение за възникналния проблем. Климатичният клас, към който спада уреда е ST, а охлдителният му агент е R600a.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 214 л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закълено стъкло и 4 допълнителни рафтове на вратата подходящи за съхранението на големи бутилки. По този начин вие разполагате максимално с мястото върху рафтовете в хладилната част на вашия уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 84 л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. С големият си капацитет на замразяване от 6 кг за 24ч. той гарантирано ще замрази както по-големи количества хранителни продукти, така и по-големи и по-обемисти храни бързо, лесно и много ефективно.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Hansa FK339.6GBF гарантирано ще запази вашите любими хранителни продукти качествени, вкусни и свежи за дълъг период от време. Насладете се на вкусна и прясна храна на една ръка разстояние във вашата кухня, благодарение нвашия нов хладилен уред.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password