Hansa FK268.3 - Виж цената

Ревю на Hansa FK268.3

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Hansa FK268.3 

Държите ли на високото качество при избора си на хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри температурни условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Hansa FK268.3 AA гарантирано ще запази вашите любими хранителни продукти свежи, качествени и вкусни за по-дълъг период от време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете в компанията на любимите си хора!

Hansa FK268.3Виж цената за днес

Hansa FK268.3 Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Регулируем термостат – благодарение на термостата за регулиране на температурата, вие можете собственоръчно да задавате нивото на охлаждане във вашия уред, според вашите лични предпочитания.

Виж още: Ревю на Liebherr CNef 4015

Дизайн

Дизайнът на хладилник с фризер Hansa FK268.3 AA е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане.

Размери

Размерите на уреда са 54.5 х 57.1 х 170.2см. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни, като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 230л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди дори на най-големите лакомници. С енергиен клас А++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 179kWh, гарантират, че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 38dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 19ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти, без опасност те да се развалят или да изгубят свежестта си, докато намерите решение за възникналния проблем. Климатичният клас, към който спада уреда е ST, а охлдителният му агент е R600a.

Хладилник

Хладилникът е нетен обем от 166л, като разполага със 3 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 64л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. С големият си капацитет на замразяване от 3кг за 24ч. той гарантирано ще замрази както по-големи количества хранителни продукти, така и по-големи и по-обемисти храни бързо, лесно и много ефективно.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Hansa FK268.3 AA е изключително ефективен охладителен уред. С множеството си модерни технологии и изключителна мощност на работа, той гарантирано ще създаде оптимално добри условия за съхранението на вашите любими храни и хранителни продукти. Осигурете си само най-високо качество както при избора си на храни, така и при избора си на нов охладителен уред, в който да бъдат съхранявани те с хладилник с фризер Hansa FK268.3 AA

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password