Hansa FCMX69205 - Виж цената

Ревю на Hansa FCMX69205

Готварски печки Ревюта
8.3

Рейтинг

Hansa FCMX69205

Търсите готварска печка със съотношение качество-цена, днес ще ви представим точния избор за вас. Обичате топла, домашно приготвена храна? За вас готвенето е истинско удоволствие и обичате да радвате цялото семейство с различни гозби? Готварска печка Hansa FCMX69205 ще бъде вашият верен помощник при приготвянето им!

Hansa FCMX69205Виж цената за днес

Hansa FCMX69205 Review

CoolDoor3 – Най-вероятно ви се е случвало, случайното да докоснете стъклото на фурната на вашата печка и да се изгорите? С новата Електрическа готварска печка на Hansa, тези неприятни инциденти, вече са в историята. Вратата на фурната разполага с 3 прозореца, като най-вътрешното от тях регенерира топлината, като по този начин предотвратява нагряване на предното стъкло на фурната.

Размразяване – Благодарение на тази иновативна опция, вече не е необходимо да изчаквате замразените продукти да се размразят, преди да ги поставите във фурната. Просто поставете желаната от вас храна във фурната и включете функцията за размразяване. Оттук насетне, тя ще свърши всичко сама – от размразяването, до пълното приготвяне на вашата вкусна, топла храна.  

Вентилаторите улесняват равномерното разпределение на топлината около храната, елиминирайки студените зони във фурната. По този начин, приготвянето е по-равномерно, по-бързо и може да бъде постигнато при по-ниска температура, отколкото при конвенционалната фурна.

Виж още: Ревю на Hansa FCMW582109

Характеристики

Готварска печка Hansa FCMX69205 разполага с удобни и практични размери от 60 x 60 x 60 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на фурната е 65 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Моделът на Hansa е в клас на енергийна ефективност A, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на консумативи. Плотът разполага 4бр нагревателни зони (1 малък, 1 голям и 2 основни ). Така вие можете да приготвяте няколко ястия едновременно и да приготвяте вечерята си бързо, лесно и много качествено. 

Нашето мнение за продукта

Изгодна, практична, функционална и с модерен дизайн – готварска печка Hansa FCMX69205, е чудесен помощник във вашето домакинство. Вече можете да приготвяте любимите си храни бързо, лесно и с удоволствие. Прекрасните семейни вечери, вече ще бъдат неизменна част от вашето ежедневие. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password