Ревю на Hansa FCMX681009

Hansa FCMX681009

Газовата готварска печка Hansa FCMX681009 е един от най-популярните модели на пазара. Със своите многобройни функции и удобства, тя е предпочитан избор за много домакинства. В това ревю ще разгледаме предимствата и недостатъците на този модел.

Hansa FCMX681009

Виж цената за днес

Hansa FCMX681009: Характеристики, функции и технологии

4 Нагревателни зони – Готварската печка има четири нагревателни зони, които позволяват готвене на няколко ястия едновременно. Това е удобно, когато имате нужда да приготвите няколко ястия едновременно. Електрическо запалване – Тази функция прави стартирането на печката бързо и лесно. Няма нужда да търсите кибрит или запалка, тъат елрическото запалване прави това за вас.

Функция грил – Тази функция е перфектна за приготвяне на храна с хрупкава коричка. Грилът може да се използва за приготвяне на месо, риба, зеленчуци и други ястия. Инокс – Готварската печка е изработена от инокс, което прави повърхността й устойчива на надраскване и корозия. Емайлиран капак – Капакът на печката е емайлиран, което означава, че е по-устойчив на надраскване и корозия.

Бързо предварително загряване – Тази функция ви позволява да започнетеотвеноеднага, без да чакате да се загрее цялата печка. Steam Cleaning – Това е функция, която прави почистването на печката лесно и бързо. Старият метод на почистване с препарати и гъби е заменен с метода на Steam Cleaning, който използва пара за почистване на печката. Защита срещу изтичане на газ – Тази функция е важна за безопасността в кухнята. Защитата срещу изтичане на газ превенциира евентуални изтичания на газ в кухнята.

Размразяване – Функцията за размразяване е удобна за замразени храни. Тя позволява да размразите храни б и лесно. Достъпни рецепти – Готварската печка има вградени достъпни рецепти, които ви предоставят идеи за приготвяне на различни ястия. Лесна система за почистване на вратата – Тази функция прави почистването на печката лесно и удобно. Лесната система за почистване на вратата премахва нуждата от употреба на препарати за почистване.

Електронно запалване на бутоните – Тази функция е удобна и лесна за управление. Електронното запалване на бутоните позволява на потребителя да управ готата пка-лесно. Готвене с помощта на вентилатора – Функцията на вентилатора прави разпределението на топлината равномерно в цялата печка. Това прави готвенето по-ефективно и удобно. Чекмедже с ролкови водачи – Чекмеджето с ролкови водачи е удобно за съхранение на кухненски прибори. Това прави кухнята по-организирана и удобна за работа.

8 функции на фурната – Готарската па ф,итов грил, горен и долен нагревател + вентилатор, горен нагревател + грил (supergrill), размразяване, долен нагревател, бързо загряване, горен нагревател + грил + вентилатор и горен нагревател + долен нагревател (конвекция). Тези функции позволяват на потребителя да приготвя ястия по различни начини.

Грил, горен и долен нагревател + вентилатор – Тази функция позволява на потребителя да приготвя храна с двойно нагряване от горната и долната част на печката, като вентилаторът разпределя топлината равномерно.

Горен нагат + гл (supergrill) – Тази функци е идеална за приготвяне на храна с хрупкава коричка, като грилът осигурява златиста коричка на горната част на храната. Размразяване – Функцията за размразяване е удобна за замразени храни. Тя позволява да размразите храни бързо и лесно, без да ги повреждате. Долен нагревател – Тази функция позволява на потребителя да приготвя ястия, като използва само долния нагревател на печката.

Бързо загряване – Тази функция позволява на потребителя да загрее печката много бързо, като я предварително загрее за кратко време. Горен награтел + грил + вентилатор – Тази функция позволява на потребителя да приготвя храна, като използва горния нагревател, грилът и вентилатора за равномерно разпределение на топлината.

Горен нагревател + долен нагревател (конвекция) – Тази функция позволява на потребителя да приготвя ястия, като използва горния и долния нагревател на печката, като вентилаторът осигурява равномерно разпределение на топлината. Supergrill – Това е функция, която позволява на потребителя да приготвя храна с грил с висока мощност, който осигурява златиста коричка на храната.

CoolDoor3 – Това е технология, която предпазва от изгаряния. Вътрешната част на врат се загр ткова, колкото повърхността на печката, което означава, че не се опасявате от изгаряния, докато работите с нея. Режим за пица – Тази функция е специално създадена за приготвяне на пица. Тя осигурява равномерно готвене на пицата, като я прави хрупкава и вкусна.

Функция за запазване на топлината – Тази функция позволява на потребителя да запази топлината на готовите ястия, докато се приготвят други. Това е удобно, когато приготвяте много ястия едновременно. Плавно затваряне на вратата -и функциивнето на вратата меко и плавно, без резки удари и шумове.

Мултифункционална готварска печка – Тази готварска печка има множество функции, които позволяват на потребителя да готви различни видове ястия. Това прави готвенето по-удобно и разнообразно. Лесно почистване на плочите – Плочите на готварската печка са лесни за почистване. Те могат да се почистват само с кърпа и вода, което прави поддръжката на печката лесна и бърза.

Със специалния покритиe Email EasyClean на фурните на Hansa, почистването на фурната става изключително лесно. Натрупването на мръсотии и мазнини се предотвратява, така че ще имате по-малко работа да почистите своята фурна след всяко готвенеаално за заетите хора, които искат да прекарат повече време със своите семейства и приятели, а не да губят времето си за почистване.

Виж още: Най-добрите готварски печки

Hansa FCMX681009: Мнение за продукта

След като анализирахме Газовата готварска печка Hansa FCMX681009, можем да заключим, че тя е един от най-добрите избори за кухнята. Със своята голяма фурна за готвене и многобройните функции, тя е удобна и практична за всекидневна употреба. Въреки това, тя може даъде малко скъпа за някои потребители, но общо взето, този модел е сигурен и надежден избор за всяка кухня.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo