Ревю на Hansa FCMX582509

Hansa FCMX582509

Комбинираната готварска печка Hansa FCMX582509 е един от последните модели на марката Hansa. Това е мултифункционална готварска печка, която предлага множество функции за готвене и печене, които ще задоволят всички нужди на съвременната кухня. В това ревю ще разгледаме най-важните характеристики и функции на тази готварска печка.

Hansa FCMX582509

Виж цената за днес

Hansa FCMX582509: Характеристики, функции и технологии

Комбинираната готварска печка Hansa FCMX582509 е снабдена с 4 нагревателни зони, които позволяват да готвите няколко ястия едновременно. Класифицирана е в клас А за ефективност на енергийната консумация. Изработена е от висококачествен инокс, който е издръжлив и лесен за почистване. Комбинираната готварска печка е тип монтиране – стандартно и е подходяща за домашна употреба.

Котлонът на готварската печка е стандартен и работи на газ. Фурната е електрическа и е снабдена с електрическо запалване. Разположението на контролния панел е предно, което прави управлението на готварската печка много лесно и удобно.

Капакът на готварската печка е изработен от стъкло, което позволява да следите готвенето без да отваряте вратата. Комбинираната готварска печка Hansa FCMX582509 предлага много полезни функции, включително таймер за готвене, предпазен вентил, чекмедже за посуда, осветление и студена на допир врата. Тези функции правят готвенето и ползването на готварската печка много по-удобни и приятни.

Печката има 4 нагревателни зони. Голямата нагревателна зона има мощност от 2,8 kW, малката нагревателна зона има мощност от 1 kW, а нормалната нагревателна зона има мощност от 1,8 kW.

Фурната има следните функции: грил, печене, скара, размразяване, сушене, претопляне. Начинът на затопляне е гор и долно затопляне. Фурната може да се почиства сама чрез каталитична система.

Това означава, че вътрешните стени на фурната са покрити с каталитично покритие, което абсорбира мазнините и превръща остатъците от храната в прах, който лесно може да се изтрие. Така фурната се почиства автоматично, без да е необходимо да се използват почистващи препарати или да се правят усилия за почистване на труднодостъпни места във фурната.

Виж още: Най-добрите готварски печки

Hansa FCMX582509: Мнение за продукта

Комбинираната готварска печка Hansa FCMX582509 е един от най-добрите модели на пазара в момента. Това е удобна и мултифункционална готварска печка, която предлага множество функции за готвене и печене. Готварската печка е идеалното решение за всички, които искат да имат едно удобно и практично устройство за готвене и печене.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo