Ревю на Hansa FCMW68209

Hansa FCMW68209

Hansa FCMW68209 е комбинирана готварска печка, която разполага с множество функции, енергиен клас А и висока ефективност при своята работа. Тя ще ви помогне да приготвите всяко избрано от вас ястие бързо, лесно и при оптимални условия.

Hansa FCMW68209Виж цената за днес

Функции

CoolDoor3 – Най-вероятно ви се е случвало, случайното да докоснете стъклото на фурната на вашата печка и да се изгорите? С новата Hansa FCMW68209, тези неприятни инциденти, вече са в историята. Вратата на фурната разполага с 3 стъкла, като най-вътрешното от тях регенерира топлината, като по този начин предотвратява нагряване на предното стъкло на фурната.

Предварително загряване – При бързо готвене фурната вече не се нуждае от предварително загряване, което очевидно ускорява процеса по приготвяне на вашите ястия. Само за четири минути мултифункционалната фурна се загрява до 150°C, а храната се приготвя с от 20% до 50% по-бързо в сравнение с обикновените програми за печене.

Steam Cleaning – благодарение на изключително гладката повърхност на емайллак, почистването вече е необикновено лесно и бързо. Единственото, което трябва да направите, е да сипете 0,5 литър вода в тавата за печене, да я поставите във фурната и да зададете температура 50 градуса и време 30 минути. Когато под въздействието на водната пара всички замърсявания омекнат, без усилие ще почистите камерата на фурната с помощта на влажна кърпа и отново ще имате чиста, гладка и блестяща повърхност.

Достъпни рецепти – вече не е необходимо да имате книга с готварски рецепти. Във втрешната част на вратата на фурната има практическо ръководство с препоръчаните време и температура за приготвянето на всеки тип храна.

Виж още: Най-добрите готварски печки

Дизайн, размери и характеристики

Hansa FCMW68209 е с изключително модерен дизайн. Решена в класически бял цвят с черно стъкло на фурната и чернен цвят на котлоните, перфектно допълнена от контролни бутони и дигитален дисплей, поставени в предната част на уреда, тази фурна е с иновативно дизайнерско решение, изцяло съобразено с последните тенденции на пазара. Размерите на уреда са: 60 х 60 х 85см (ШхДхВ).

Енергийният клас, в който спада уреда е А, което гарантира ефективната и същевременно ергономична работа на фурната с ниска консумация на електроенергия. Капацитетът и от 62л и множеството интегрирани функции, позволяват да готвите големи количества от любимите ястия на вашето семейство, приготвени при оптимално добри условия за тяхното специфично приготвяне, като позволява и поставянето на по-големи и обемисти хранителни продукти.

Освен с перфектни технически характеристики, фурната разполага и с множество функции и технологии: Таймер, Вътрешно осветление, Термостат, Предпазен вентил, Вграден венилатор, Студена на допир врата. Те ще ви позволят да приготвите всеки тип храна при оптимално добри условия. Също така, комплектът включва и 3 аксесоара за фурната: Решетка, Дълбока тава и Поставка за тава,

Котлонът е стандартен с електрическо захранване, като разполага с 4 нагревателя – 3 газови горелки и 1 електрически котлон, разпределени както следва: 1 голяма, 2 малки и 1 нормална. Мощността на голямата зона е 3 kW, на малката: 1.2 kW, а на нормалната: 1.75 kW.

В заключение

Комбинирана готварска печка Hansa FCMW68209 е нова, модерна и изключително ефективна готварска печка, която ще приготви вашите ястия по възможно най-добрия начин, благодарение на множеството функции и модерни технологии, интегрирани в уреда.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo