Hansa FCMW582109 - Виж цената

Ревю на Hansa FCMW582109

Готварски печки Ревюта
8.3

Рейтинг

Hansa FCMW582109

Търсите готварска печка със съотношение качество-цена, днес ще ви представим точния избор за вас. Обичате топла, домашно приготвена храна? За вас готвенето е истинско удоволствие и обичате да радвате цялото семейство с различни гозби? Готварска печка Hansa FCMW582109 ще бъде вашият верен помощник при приготвянето им!

Hansa FCMW582109Виж цената за днес

Hansa FCMW582109 Review

Иновативното решениа гарантира безпроблемно, незабавно и ефективно запалване. Системата за безопасност автоматично изключва захранването с газ, ако пламъкът изгасне.

Размразяване – Благодарение на тази иновативна опция, вече не е необходимо да изчаквате замразените продукти да се размразят, преди да ги поставите във фурната. Просто поставете желаната от вас храна във фурната и включете функцията за размразяване. Оттук насетне, тя ще свърши всичко сама – от размразяването, до пълното приготвяне на вашата вкусна, топла храна.  

Бързо загряване – Използвайте тази функция, за да достигнете желаната температура за най-кратко време. Фурната се нагрява до 150 ° C за 4 минути или с 20% по-бърза от стандартния интервал на затопляне. Средоточете се върху готвенето, без да чакате фурната да загрее.

Виж още: Ревю на Hansa FCGX520509

Характеристики

Готварска печка Hansa FCMW582109 разполага с удобни и практични размери от 85 x 50 x 60 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на фурната е 65 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Моделът на Hansa е в клас на енергийна ефективност A, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на консумативи. Плотът разполага 4бр нагревателни зони (1 малък, 1 голям и 2 основни ). Така вие можете да приготвяте няколко ястия едновременно и да приготвяте вечерята си бързо, лесно и много качествено. 

Нашето мнение за продукта

Изгодна, практична, функционална и с модерен дизайн – готварска печка Hansa FCMW582109, е чудесен помощник във вашето домакинство. Вече можете да приготвяте любимите си храни бързо, лесно и с удоволствие. Прекрасните семейни вечери, вече ще бъдат неизменна част от вашето ежедневие. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password