Ревю на Hansa FCEW66069

Hansa FCEW66069

Готварската печка Hansa FCEW66069 е отлично проектирана готварска печка, която предлага множество функции за готвене. Тя е идеална за големи семейства или за хора, които обич да провеждат готварски маратони.

Hansa FCEW66069

Виж цената за днес

Hansa FCEW66069: Характеристики, функции и технологии

Тази кухненска печка е оборудвана с 4 нагревателни зони, които позволяват да се приготвят няколко ястия едновременно. Електрическата фурна е клас А, която означава, че е много енергоефективна и щади околната среда.

Емайл EasyClean и Steam Cleaning функциите правят почистването на фурната бързо и лесно. Функцията за размразяване позволява да се размразяват замразени ястия бързо и лесно, без да се налага да ги оставяте да се размразят на стаята.

Функцията на равномерното изпичане гарантира, че вашите ястия ще бъдат изпечени равномерно от всички страни. Функцията грил позволява да се приготвят вкусни грил ястия, докато функцията на подгряване с помощта на вентилатора гарантира, че ястията ще бъдат готови бързо и лесно.

CoolDoor3 е нова технология, която позволява да се предотврати изгаряне на ръцете, когато се докоснете до вратата на фурната. Лесната система за почистване на вратата прави почистването на фурната много бързо и лесно. Чекмеджето с ролкови водачи прави достъпа до съдовете много лесен и удобен.

EasyClean е функция на готварската печка Hansa FCEW66069, която прави почистването на фурната много лесно. Тяползва спциънаст наурнатаето прав почистването на остатъците от храна, мазнини и други замърсявания много бързо и лесно. След като готвенето приключи, просто избършете вътрешната част на фурната с мека кърпа или гъба и тя ще бъде чиста и готова за следващото готвене.

Steam Cleaning е друга функция на готварската печка Hansa FCEW66069, която прави почистването на фурната още по-лесно. Тя използва пара, за да разтвори и отстрани мазнините и другите замърсявания във вътрешната част на фурната. След като готвенето приключи, добавете малко вода във вътрешната част на фурната и активирайте функцията Steam Cleaning. След като програмата приключи, просто избършете вътрешната част на фурната с мека кърпа или гъба и тя ще бъде чиста и готова за следващото готвене.

Виж още: Най-добрите готварски печки

Hansa FCEW66069: Мнение за продукта

Готварската печка Hansa FCEW66069 е качествен продукт, който ще ви помогне да приготвите вкусни ястия и да ги правите безопасно. Ако търсите готварска печка с множество функции за готвене и удобство за потребителя, това е прекрасен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo