Hansa FCCX68235 - Виж цената

Ревю на Hansa FCCX68235

Готварски печки Ревюта
8

Рейтинг

Hansa FCCX68235 

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Електрическа готварска печка Hansa FCCX68235 с множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено.

Hansa FCCX68235Виж цената за днес

Hansa FCCX68235 Review

Вентилатор – готвенето на вентилатор е изключително полезно, особено когато приготвяте по-фини и прецизни храни. Топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Конвекция на горещ въздух – топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Виж още: Ревю на Hansa FCCX59209

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в сребристо и черно, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана с иноксово покритие. Контролните бутони и интегрираният дигитален дисплей, решен в черно, придават изключително класен завършек на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Електрическа готварска печка Hansa FCCX68235 разполага с удобни и практични размери от 85 x 60 x 60 см. (ВхШхД). Уреда има вентилационна система, която разпределя равномерно топлината, създавайки бързо и равномерно изпичане на храната, като по този начин се предотвратява нейното изгаряне, тъй като топлината идва от всички посоки, които се „разпръскват” равномерно от вентилатора. Плота разполага с 4 котлона (1 голям, 2 малки и 2 основни котлона), като захранватето на нагревателните зони е електрическо. Вратата на уреда е направена от трислойно защитено стъкло, за да ви осигури добра топлоизолация. Освен много ефективна, електрическа готварска печка Hansa FCCX68235 е и много енергономична благодарение на енергийния си клас А.

Нашето мнение за продукта

Електрическа готварска печка Hansa FCCX68235 е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password