Ревю на Hansa FCCX68235

Hansa FCCX68235 

Напълно електрическата печка Hansa FCCX68235 е идеалният избор, ако искаме голям уред, оборудван с най-новите технологии на много добра цена.

Hansa FCCX68235Виж цената за днес

Дизайн и размери

Дизайнът на това устройство е много атрактивен, който се откроява със своя цвят инокс и материал от неръждаема стомана, като се вписва перфектно във всеки ъгъл на вашия дом. Контролният панел е много лесен за проследяване и работа. С помощта на програмиста Ts със сензор, наблюдението на времето за готвене и настройката на времето за спиране на фурната на печката е много лесно. Контролният панел, разположен над вратите на устройството, също така съдържа 6 бутона тип Push-Pull, с механично управление, чрез които можете да управлявате всички функции и температурни зони, които могат да се регулират независимо.  Размерите на уреда от 60х60х85см (ШхДхВ) я правят подходяща за всеки дом.

Технически характеристики и спецификации

Плочата за готвене, с 4 горелки с удължена повърхност на горене , използваема в комбинация с почти всякакъв вид готварски печки, има максимална мощност от 6,8 kW/h, разделена на: 2 зони Hi Light с диаметър 14,5см и мощност 1,2kW всеки; 1 двойно удължена зона за отопление Hi Light от 12/21см и променлива мощност от 0,75 до 2,2kW; Hansa FCCX68235 обещава да предостави на потребителите отлични резултати и приятно готвене. Ефективността на тази печка с обща мощност e 9,7 kWh, което се дължи на енергийния клас А, към който спада уреда. Аксесоарите за печката са както следва: бутони за печка, плоска тава, дълбока тава, телескопични водачи за тави, странични тел-водачи за тави и телена скара.

Виж още: Най-добрите готварски печки

Функции

Печката има 8 функции и програми, които ще допринесат за приготвянето на различни ястия, без да губят вкуса и полезните качества на продуктите. Тази електрическа фурна предлага невероятна гъвкавост, ние можем да готвим много повече ястия едновременно. Освен това има специална функция за приготвяне на голямо разнообразие от продукти, дори замразени продукти, без да чакаме тяхното размразяване. От функционална страна, моделът има следните подобрения: С електрическата скара и вентилацията, която активира вътрешността на горния нагревателен елемент, подпомогната от вентилатора, предлага икономична опция за готвене или запечене на малки количества храна. С електрическата скара с мощност от 2000W, получаваме най-добри резултати при изпичането на месо с хрупкава коричка. Опцията грил прави препичането на хляб бързо и лесно. Традиционното готвене с работа на горните и долните нагревателни елементи е идеално за приготвяне на месо, хляб или различни сладкиши и за пица. Освен това функцията е ефективна само за готвене на ястия на едно ниво на фурната, обикновено на средния рафт (ниво 2).

В заключение

Ако имате нужда от нова, многофункционална готварска печка, която да приготвя любимите ястия на цялото семейство по оптимално добър начин, то Hansa FCCX68235 би била идеалният избор за вапето домакинство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo