Hansa FCCX59209 - Виж цената

Ревю на Hansa FCCX59209

Готварски печки Ревюта
8.3

Рейтинг

Hansa FCCX59209 

Обичате топла, домашно приготвена храна? За вас готвенето е истинско удоволствие и обичате да радвате цялото семейство с различни гозби? Електрическа готварска печка Hansa FCCX59209 ще бъде вашият верен помощник при приготвянето им. Тя е идеална за големи или малки семейства. Тя се състои от 4 нагревателни зони. Ако търсите готварска печка със съотношение качество-цена, може би това е тя.

Hansa FCCX59209Виж цената за днес

Hansa FCCX59209 Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Таймер – благодарение на тази функция, вие можете да настроите точното време, необходимо за приготвянето на вашите ястия.

Конвекция на горещ въздух – топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Вентилатор – готвенето на вентилатор е изключително полезно, особено когато приготвяте по-фини и прецизни храни. Топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Виж още: Ревю на Zanussi ZCG212J1XA

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в сребристи и черно с иноксово покритие, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана. Контролните бутони, поставени в предната част на уреда, както и вграденият дисплей, придават както практичност така и перфектен завършек на стилната визия на вашия нов домашен електроуред.

Характеристики

Електрическа готварска печка Hansa FCCX59209 разполага с удобни и практични размери от 85 x 50 x 60 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на фурната е 65 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Моделът на Hansa е в клас на енергийна ефективност A, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на консумативи. Плотът разполага 4бр нагревателни зони (1 голям, 1 основен и 2 малки котлона) с електрическо нагряване. Мощността на големия нагревател е 2 kW, на малкия е 1.2 kW, а на основния – 1.7 kW. Така вие можете да приготвяте няколко ястия едновременно и да приготвяте вечерята си бързо, лесно и много качествено. Фурната разполага с: Функция грил, Таймер, Осветление, Конвекция на горещ въздух, Вентилатор, долно и горно нагряване. Допълнителните аксесоари, с които върви в комплект са: 1 x Дълбоката тава и решетка.

Нашето мнение за продукта

Изгодна, практична, функционална и с модерен дизайн – електрическа готварска печка Hansa FCCX59209, е чудесен помощник във вашето домакинство. Вече можете да приготвяте любимите си храни бързо, лесно и с удоволствие. Прекрасните семейни вечери, вече ще бъдат неизменна част от вашето ежедневие.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password