Hansa FCCX59129 - Виж цената

Ревю на Hansa FCCX59129

Готварски печки Ревюта
9.3

Рейтинг

Hansa FCCX59129

Електрическа готварска печка Hansa FCCX59129 е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от 10 различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Hansa FCCX59129Виж цената за днес

Функции

CoolDoor3 – Най-вероятно ви се е случвало, случайното да докоснете стъклото на фурната на вашата печка и да се изгорите? С новата електрическа готварска печка Hansa FCCX59129, тези неприятни инциденти, вече са в историята. Вратата на фурната разполага с 3 прозореца, като най-вътрешното от тях регенерира топлината, като по този начин предотвратява нагряване на предното стъкло на фурната

Предварително загряване – При бързо готвене фурната вече не се нуждае от предварително загряване, което очевидно ускорява процеса по приготвяне на вашите ястия. Само за четири минути мултифункционалната фурна се загрява до 150°C, а храната се приготвя с от 20% до 50% по-бързо в сравнение с обикновените програми за печене.

Steam Cleaning – благодарение на гланцираната повърхност от емайллак, почистването става лесно, бързо и удобно. Единственото, което трябва да направите е да загреете фурната на 50 градуса, да поставите вътре съд, пълен с вода и да изчакате 30 минути. Под въздействието на водната пара, всички замърсявания стават лесни за почистване, дори без допълнителни препарати.

Каталитично почистване – благодарение на каталитичното покритие на фурната, тя абсорбира мазнини и други изпарения, а при нагряване до 220°C ги окислява. По този начин почистването на вашия домакински електроуред ще бъде по-лесно от всякога.

Шиш за грил – въртенетео на шиша осигурява равномерно изпичане на избраната от вас храна. Подходящ е за перфектното изпичане на пържоли, шишчета, барбекю или друг вид храни.

Виж още: Ревю на Hansa FCMW68209

Дизайн, размери и характеристики

Hansa FCCX59129 е с изключително модерен дизайн. Решена в модерен сребрист цвят с черно стъкло на фурната и чернен цвят на котлоните, перфектно допълнена от контролни бутони, поставени в предната част на уреда, тази фурна е с иновативно дизайнерско решение, изцяло съобразено с последните тенденции на пазара. Размерите на уреда са: 50 х 60 х 85см (ШхДхВ).

Енергийният клас, в който спада уреда е А, което гарантира ефективната и същевременно ергономична работа на фурната с ниска консумация на електроенергия. Капацитетът и от 66л, позволява да готвите големи количества от любимите ястия на вашето семейство, приготвени на оптимално добра температура, като позволява и поставянето на по-големи и обемисти

Котлонът е витрокерамичен с електрическо захранване, като разполага с 4 нагревателни зони, разпределени както следва: 1 голяма, 2 малки и 1 нормална. Мощността на голямата зона е 2 kW, на малката: 1.2 kW, а на нормалната: 1.7 kW.

Освен с перфектни технически характеристики, уреда разполага и с множество функции и технологии: Таймер, Вграден венилатор, Вентилация с горещ въздух (конвекция), Програматори Ta и Ts, 10 функции на фурната, Email EasyClean и др., които ще ви позволят да приготвите всеки тип храна при оптимално добри условия.

В заключение

Електрическа готварска печка Hansa FCCX59129 е нова, модерна и изключително ефективна готварска печка, която ще осигури оптимално добри условия за приготвянето на вашите любими храни, като същевременно е и много енергономична, благодарение на енергийния клас А, в който спада.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password