Ревю на Hansa FCCW59209

Hansa FCCW59209 

Качество, стилен дизайн, ефективност и нисък енергоразход, събрани в един изключително практичен и удобен уред – Готварска печка Hansa FCCW59209Със стъклокерамичен плот,  4 нагревателни зони, фурна с обем 65л., eлектронен таймер и функция грил, производителите и от Hansa са се погрижили да предоставят на своите потребители най-ефективните функции на най-изгодната цена. Можете да се сдобиете с този качествен продукт и да направите готвенето по-лесно и приятно отвсякога. 

Hansa FCCW59209

Виж цената за днес

Hansa FCCW59209 Review

Supergrill – Искате да се насладите на прясно изпечено месо за кратко време, но не искате да включвате електрическата скара? Това вече е напълно възможно, благодарение на функцията Supergrill от Hansa.  Просто поставете любимото ви месо във фурната и се насладете на крехкото, топло и вкусно изпечено месо.

Schott стъкло – това е иновационен немски процес, разработен от SCHOTT. Благодарение на него, в направата на вашите плочи, не са използвани никакви тежки и опасни метали. Това гарантира, както вашата сигурност, така и опазването на околната среда, тъй като всички материали могат да бъдат рециклирани след изтичането на ефективния живот на вашата електрическа печка.

10 програми за готвене – вече няма нужда да се ограничавате в начините за приготвянето на вашата храна. С 10-те си програми за готвене, Hansa FCCW59209 ви предлага удобство и разнообразие при приготвянето на вашите любими ястия.

Практичните и размери от 85x50x60см., я правят подходящ избор, дори за тези от вас, които разполагат с по-малко пространство в своята кухня. Въпреки практичните си размери, фурната е с обем от 65л., което позволява приготвянето на по-голямо количество храна. Термоизолираната врата не позволява нагряване от външната си част, така че няма опасност да се изгорите, когато проверявате дали ястията ви са готови. Интериорът с емайлирано покритие осигурява по-лесно почистване, тъй като по стените на фурната не се натрупват мазнини.

Виж още: Най-добрите готварски печки

Нашето мнение за продукта

Готварската печка Hansa FCCW59209 е съчетала в себе си руската прецизност и качество. Практична, удобна, с множество функции, тя прави готвенето по-лесно и по-приятно от всякога. Вече няма нужда да се притеснявате дали храната ще стигне за всички, благодарение на големия капацитет на фурната. Гответе с удоволствие за вас и вашето семейство и се наслаждавайте на вкусовете на любимите ви храни, без да се налага да влагате неистови усилия в приготвянето и.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo