Hansa FCCW58200 - Виж цената

Ревю на Hansa FCCW58200

Готварски печки Ревюта
9.3

Рейтинг

Hansa FCCW58200 

Търсите готварска печка със съотношение качество-цена, днес ще ви представим точния избор за вас – Hansa FCCW58200. Обичате топла, домашно приготвена храна? За вас готвенето е истинско удоволствие и обичате да радвате цялото семейство с различни гозби? Готварската печка на Hansa ще бъде вашият верен помощник при приготвянето им. Този продукт е наличен в eMAG  на изключително достъпната цена. Сигурно се питате какво може да ви предложи толкова достъпен електрически уред. Ние ще ви отговорим:

Hansa FCCW58200

Виж цената за днес

Hansa FCCW58200 Review

FCCW58200 цена

Schott стъклоиновационен немски производствен процес, изобретен от SCHOTT. При него Плочите се изработват без широкоразпространените вредни тежки метали в тях, като по този начин, след края на екплоатационния срок на печката, те могат да бъдат рециклирани и изплозвани повторно.

Supergrill – Благодарение на функцията Supergrill, вече не е нужно да включвате електрическата скара отделно, за да имате крехки, перфектно изпечени меса. Просто сложете нужното количество от избраното от вас месо във печката и я оставете да ви приготви вкусно, крехко и перфектно изпечено месо.

CoolDoor3 – Най-вероятно ви се е случвало, случайното да докоснете стъклото на фурната на вашата печка и да се изгорите? С новата Електрическа готварска печка Hansa FCCW58200, тези неприятни инциденти, вече са в историята. Вратата на фурната разполага с 3 прозореца, като най-вътрешното от тях регенерира топлината, като по този начин предотвратява нагряване на предното стъкло на фурната.

Размразяване – Благодарение на тази иновативна опция, вече не е необходимо да изчаквате замразените продукти да се размразят, преди да ги поставите във фурната. Просто поставете желаната от вас храна във фурната и включете функцията за размразяване. Оттук насетне, тя ще свърши всичко сама – от размразяването, до пълното приготвяне на вашата вкусна, топла храна.  

Интериорът е с гланцирано покритие, което ви гарантира изключително лесно и безпроблемно почистване на вашата фурна. Натрупаните мазнини по стените на фурната, вече не са проблем за вас –  просто я загрейте и мазнините сами ще се стекат по стените и. Без търкане и допълнителни препарати, това е едно изключително лесно решение за всяка домакиня. Вратата с двуслойно стъкло, пък, ви гарантира, че няма да се изгорите, ако случайно се докоснете до стъклото, дори и при напълно загрята фурна.

Благодарение на патентованата технология на SCHOTT при изработването на плотовете, не са използвани вредни и тежки метали. Това гарантира както безопасност за вас от една страна, така и екологичносъобразна работа на вашата печка, от друга. Всички плотове могат да бъдат рециклирани, след края на ефективния период на вашия уред. Електрическа готварска печка Hansa FCCW58200 е идеалният избор за по-малките и практични семейства. Тя се състои от от общо четири котлкона – 2 основни и 2 малки. Печката с размери 85 x 50 x 60, което я прави удобна и незаемаща много място във вашата кухня. Благодарение на нейните 8 функции за готвене, можете да бъдете сигурни, че ще задоволите дори най-капризните кулинарни желания на вашите приятели и близки.

Виж още: РЕВЮ: Електрическа готварска печка Hansa FCCW68204 – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта

Обичате да готвите? Качествената домашно приготвена храна е приоритет за вас и вашето семейство? Електрическа готварска печка Hansa FCCW58200е идеалното решение за вас. С практични размери, стилен, изчистен дизайн и множество функции, тя ще бъде верният помощник в кухнята на всеки изискан кулинар.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Качество - 9
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password