Hansa FCCW53009 - Виж цената

Ревю на Hansa FCCW53009

Готварски печки Ревюта
8.3

Рейтинг

Hansa FCCW53009 

Обичате топла, домашно приготвена храна? За вас готвенето е истинско удоволствие и обичате да радвате цялото семейство с различни гозби? Готварската печка на Hansa ще бъде вашият верен помощник при приготвянето им. Електрическа готварска печка Hansa FCCW53009 е идеална за големи или малки семейства. Тя се състои от общо 4 котлона – 2 малки и 2 основни котлона. Ако търсите готварска печка със съотношение качество-цена, може би това е точният избор за вас.

Hansa FCCW53009Виж цената за днес

Hansa FCCW53009 Review

Капацитет XXL – фурната разполага с капацитет от 65л., която я прави удобна за приготвянето на по-голямо количество храна, достатъчно да задоволи нуждите на по-голям брой хора.

Отразяващо стъкло – благодарение на трислойното стъкло и системата за охлаждане, предната част на фурната не се нагрява, а остава студена, като това гарантира нейната безопасност.

Шкаф за съхранение на големи съдове – благодарение на голямото долно отделение на фурната, което е лесно за изваждане, вие можете да съхранявате големи тенджери, тави и тигани.

Виж още: Ревю на Hansa FCCX68235

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решенв бяло и черно, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана. Контролните бутони, поставени в предната част на уреда, както и копчетата за регулация на температурата и изпичащ режим, придават както практичност така и перфектен завършек на стилната визия на вашия нов домашен електроуред.

Характеристики

Разполага с удобни и практични размери от 85 x 50 x 60 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на фурната е 69 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Моделът на Hansa е в клас на енергийна ефективност A, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на консумативи. Плотът разполага 4бр нагревателни зони (2 малки и 2 основни котлона) с електрическо нагряване. Така вие можете да приготвяте няколко ястия едновременно и да приготвяте вечерята си бързо, лесно и много качествено. Мощността на малкия нагревател е 1.2 kW, а на основният 1.8 kW. Фурната разполага с осветление, горен и долен нагревател. Допълнителните аксесоари, с които върви в комплект са: 1бр. дълбока тава и решетка.

Нашето мнение за продукта

Изгодна, практична, функционална и с модерен дизайн – Hansa FCCW53009, е чудесен помощник във вашето домакинство. Вече можете да приготвяте любимите си храни бързо, лесно и с удоволствие. Прекрасните семейни вечери, вече ще бъдат неизменна част от вашето ежедневие.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password