Hansa FCCB54000 - Виж цената

Ревю на Hansa FCCB54000

Готварски печки Ревюта
8.3

Рейтинг

Hansa FCCB54000 

Търсите готварска печка със съотношение качество-цена, днес ще ви представим точния избор за вас. Обичате топла, домашно приготвена храна? За вас готвенето е истинско удоволствие и обичате да радвате цялото семейство с различни гозби? Електрическа готварска печка Hansa FCCB54000 ще бъде вашият верен помощник при приготвянето им.

Hansa FCCB54000Виж цената за днес

Hansa FCCB54000 Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Вентилатор – готвенето на вентилатор е изключително полезно, особено когато приготвяте по-фини и прецизни храни. Топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Скара – Благодарение на функцията за Скара, вече не е нужно да включвате електрическата скара отделно, за да имате крехки, перфектно изпечени меса. Просто сложете нужното количество от избраното от вас месо във печката и я оставете да ви приготви вкусно, крехко и перфектно изпечено месо.

Виж още: Ревю на Electrolux EKK52550OW

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решенв тмно кафяво и черно, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана. Контролните бутони, поставени в предната част на уреда, както и копчетата за регулация на температурата и изпичащ режим, придават както практичност така и перфектен завършек на стилната визия на вашия нов домашен електроуред.

Характеристики

Hansa FCCB54000 разполага с удобни и практични размери от 85 x 50 x 60 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на фурната е 69 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Моделът на Hansa е в клас на енергийна ефективност A-20%, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на консумативи. Плотът разполага 4бр нагревателни зони (2 малки и 2 основни котлона) с електрическо нагряване. Така вие можете да приготвяте няколко ястия едновременно и да приготвяте вечерята си бързо, лесно и много качествено. Мощността на малкия нагревател е 1.2 kW, а на основният 1.8 kW. Фурната разполага с осветление, горен и долен нагревател, както и с функция грил. Допълнителните аксесоари, с които върви в комплект са: 1 x Дълбоката тава Procook (Тип гребен) и решетка.

Нашето мнение за продукта

Обичате да готвите? Качествената домашно приготвена храна е приоритет за вас и вашето семейство? Електрическа готварска печка Hansa FCCB54000 е идеалното решение за вас. С практични размери, стилен, изчистен дизайн и множество функции, тя ще бъде верният помощник в кухнята на всеки изискан кулинар.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password