Hansa BOEW68120090 - Виж цената

Ревю на Hansa BOEW68120090

Ревюта Фурни за вграждане
8

Рейтинг

Hansa BOEW68120090 

Фурна за вграждане Hansa BOEW68120090 от електрически клас А, разполага с набор от 10 функции, които ще ви накарат да преоткриете удоволствието от приготвянето на храната, като съкратят времето, което ви е необходимо и улеснят самия процес. Тази богата функционалност, прави фурната за вграждате Hansa отличен избор за вашето домакинство.С размери от 59.5см х 59.5 см х 57.5 см., електрическата фурна за вграждане Hansa BOEW68120090, перфектна за вграждане, дори в по-практичните кухни. Стилният и елегантен дизайн от друга страна я правят перфектно допълнение за вашият интериор.

Виж цената за днес

Hansa BOEW68120090 Review

Програматор Ts –Благодарение на сензора, панелът за контрол на функциите е изключително лесен за използване. Времето за приготвяне и предварителното задаване на време за изключване на вашата фурна, я правят изключително лесна за ползване.

Странични решетки – Плъзгащите се, направени от неръждаема стомана решетки, улесняват поставянето на тави във фурната. Те са подвижни, свалят се лесно и могат да бъдат почистени както на ръка, така и да бъдат поставени в съдомиялна машина, за подържането на перфектната им чистота.

Бързо загряване – вече не е необходимо да включвате фурната предварително, за да може да загее докато вие подготвяте ястието. Благодарение на функцията за бързо загряване, вашата фурна се нагрява до 150 градуса само за 4 минути.BOEW68120090 цена

Капацитет XXL – фурната разполага с капацитет от 66л., която я прави удобна за приготвянето на по-голямо количество храна, достатъчно да задоволи нуждите на по-голям брой хора.

Рефлективно стъкло – благодарение на трислойното стъкло, вече не е нужно да се притеснявате от изгаряния при случен допир до вашатафурна, тъй като най-външният слой от стъклото, остава студено отвън, дори при по-високи температури от вътре.

Виж още: РЕВЮ: Фурна за вграждане Hansa BOEI69472 – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта:

Руската вградена фурна Hansa BOEW68120090, Клас А, 10 функции, светлобежов цвят е изключително висококачествена фурна, много добра и ефективна за всяка кухня. Нейния цвят и качества я правят стилна, но и авангардна и изключително модерна за вашата кухня. Енергоразходът и е едва 0.79kW/h, като това я прави енергоспестяваща, но и много функционална. С функцията за размразяване, вече няма да бъде необходимо да размразявате предварително вашите любими полуготови храни, защото фурната ще свърши това вместо вас. Емайлираната и повърхност я правят лесна за почистване и поддържане. Hansa, която вече е известна на пазара с производството на домакински уреди, доставя тази печка с множество функции и програми, които всяка жена би искала да притежава в собствената си кухня.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Качество - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password