Ревю на Hansa BOES68465

Hansa BOES68465 

Фурна за вграждане Hansa BOES68465 е модерна фурна, която разполага с 8 функции за готвене, както и голям капацитет. Ако искате да приготвяте любимите ястия на цялото семейство бързо и същевременно качествено, този модел може да бъде идеалното решение за вашето домакинство.

Hansa BOES68465Виж цената за днес

Дизайн и характеристики

Дизайнът на уреда е изключително елегантен – решена в класическо черно, перфектно допълнено от контролните бутони в сребристо и дигиталния дисплей, тя ще пасне във всяка стилна и модерно обзаведена кухня. Този мо.дел има и прибиращи се бутони, които са лесни за използване и имат декоративно предназначение. 

Трябва също да знаете, че има решетки от неръждаема стомана. Те осигуряват опората на тавите за печене във фурната, като също така са лесни за плъзгане. Уреда спада в енергиен клас А, което гарантира неговата ефективна и икономична работа. Също така, той е с мощност от 2900W и максимална температура на загряване от 280C. Размерите на фурната са: 59.5х59.5х57.5см (ВхШхД).

Функции и спецификации

Това е модел, който се възползва от доста добри функции с LCD дисплей. Вградената фурна Hansa BOES68465 също има таймер. Освен това, той включва скара, за тези, които обичат да похапват сочно месо с хрупкава коричка. Важно е да се каже за този модел, че той също има таймер, където ще се показва информация за процеса на приготвяне на храната. За функциите, които има, трябва да се каже, че има 8 от тях, които са полезни, за да се насладите на възможно най добре оборудван модел. 

Като се има предвид факта, че този модел разполага с 3-слойно стъкло на вратата, топлината ще се поддържа по-добре вътрев уреда. Вградената фурна Hansa BOES68465 има и функция за бързо загряване. Можете да го настроите, когато имате нужда храната да се затопли малко по-бързо.  Не трябва да забравяме факта, че има и функция за размразяване, като това е важно, за да можете да размразявате храната, която ще приготвите. 

Това е необходима функция, защото ще можете да размразявате бързо месо или други храни, които ще готвите. Конвекционният вентилатор също си заслужава да бъде разгледан, защото е много полезен, когато поставяте месото във фурната. Вградената фурна Hansa BOES68465 разполага с няколко аксесоари за готвене, като дълбока тава Procook, както и плоска дълбока тава. Има и водачи за тави. Други важни характеристики са: лесен за почистване емайл, вътрешен прозорец на вратата с инструкции за готвене, врата с лесна система за почистване, и вратата със светлоотразително стъкло.

В заключение

Фурна за вграждане Hansa BOES68465 е модерен уред, спадащ във висок енергиен клас, разполагащ с множество функции и е с изключително модерен дизайн. Тя може да приготви всяко ястие бързо и изключително ефективно.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo