Hansa BOES68465 - Виж цената

Ревю на Hansa BOES68465

Ревюта Фурни за вграждане
8

Рейтинг

Hansa BOES68465 

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Ел. фурна за вграждане Hansa BOES68465 с енергиен клас А, множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено. Изберете желаната от вас гозба и оставете тази модерна фурна да я приготви по най-добрият възможен начин, а за вас оставете единствено насладата от нейното консумиране.

Hansa BOES68465Виж цената за днес

Hansa BOES68465 Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Врата със система за лесно почистване – вратата е на вашата фурна е изработена от изключително качествен материал с покритие, подобно на тефлон, така че мазнините и изпаренията при готвене да не полепват по нея. Почистването и става бързо и лесно и не изисква специални препарати.

Вентилатор – готвенето на вентилатор е изключително полезно, особено когато приготвяте по-фини и прецизни храни. Топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Виж още: Ревю на Electrolux EOA3450AOX

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в изцяло черен цвят, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана. LCD дисплеят с контролните бутони, свързани с механичното програмиране, задвижвано от два бутона за натискане нагоре, изпълнява функциите на: температурна настройка, таймер и селектор на програми. Този модерен интерфейс на бутоните предлага директен достъп до температурата и практическите режими на готвене на уреда. Този дизайн прави фурната перфектен избор за всяка модерна, практична и стилна кухня.

Характеристики

Елeктрическа фурна за вграждане Hansa BOES68465 разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.5 x 57.5 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на уреда е 66 литра, като има вентилационна система, която разпределя равномерно топлината, създавайки бързо и равномерно изпичане на храната, като по този начин се предотвратява нейното изгаряне, тъй като топлината идва от всички посоки, които се „разпръскват” равномерно от вентилатора. Фурната разполага и с дълбока тава за печене. Направени от стомана, подвижни странични водачи гарантират стабилността на тавите за печене и улесняват тяхното плъзгане за по-лесно изваждане от фурната. Вратата на уреда е направена от трислойно защитено стъкло, за да ви осигури добра топлоизолация. Уредът има 8 функции на отопление и разпределение на топлината, които ще помогнат при производството на различни видове храна, без да се губи вкусът и полезните качества на продуктите.

Нашето мнение за продукта

Елeктрическа фурна за вграждане Hansa BOES68465 е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства. Ако сте от семействата, които обичат да се наслаждават на вкусни домашно приготвени ястия, то елeктрическа фурна за вграждане Hansa BOES68465 е точният избор за вашия дом.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password