Ревю на Hansa BOES68461

Hansa BOES68461

Предвид факта, че в съвременните кухни електрическите фурни се превърнаха във все по -популярен избор, представяме Hansa Fine Design BOES68461, интелигентно устройство, което в същото време внася нотка на елегантност в кухнята.

Hansa BOES68461Виж цената за днес

Дизайн и Характеристики

Според дизайнерите и специалистите по домакински уреди няма как да не харесате дизайна на модела фурна Hansa. Той идва с много добър капацитет: 62 L, което го прави просторен дори за тези, които искат да приготвят пица, сладкиши или ястия, които обикновено седят в тави. По този начин този модел е точно това, от което се нуждаете.

Що се отнася до детайлите, разглеждайки внимателно продукта, ние осъзнаваме, че фиността идва от идеално правите линии, от черния цвят, който не означава нищо освен елегантност. Електрическият модел изглежда перфектно облечен в този случай, като се има предвид, че размерите му са подходящи. Макар и щедър по отношение на вътрешното пространство, по отношение на размера, моделът не заема много място. Размерите му са: 59.5х59.5х57.5см (ВхШхД).

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Функции и спецификации

Този модел фурна включва скари, изработени от неръждаема стомана. Тяхната роля е да поддържат значително теглото на тавите за печене или тиганите, поставени над тях. Освен това скарите служат като рафтове и лесно се плъзгат. Този аспект се оказва наистина важен, когато става въпрос за премахване или поставяне на храна във фурната, така че потребителят да не изгори ръката си. В същото време си струва да се вземе предвид фактът, че тези скари могат да бъдат премахнати и поставени в съдомиялната машина. 

Това значително спестява усилията на потребителя. По този начин той може да се съсредоточи върху извършването на други дейности. По отношение на захранването на тази електрическа, тя е част от клас А. По този начин тя не консумира много електроенергия. Отлично оборудване, което не се среща при всички фурни, е конвекцията. Това е поток на горещ въздух, който благоприятства бързото загряване на фурната или процеса на размразяване на храната. По този начин можем да кажем, че не е задължително да имате микровълнова фурна. 

Студеният въздух се отстранява и фурната Hansa Fine Design BOES68461 действа ефективно и бързо. В същото време няма проблем, когато става въпрос за предварително загряване. Това води до достигане на желаната температура за много кратко и много бързо време. Например говорим за достигане на температура от 150 градуса само за 4 минути. Това е с 20% по -бързо от другите модели.

В заключение

Цената е голямо предимство в случая с модела Hansa Fine Design BOES68461. Споменаваме сред добрите характеристики отразяващото стъкло, което е част от дизайна на продукта, но също така и вътрешното осветление, което позволява на потребителя да види на какъв етап е храната. Ако имате нужда от нова, модерна фурна за вашия дом, то този модел на Hansa, би бил идеалното решение за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo