Hansa BOES68461 - Виж цената

Ревю на Hansa BOES68461

Ревюта Фурни за вграждане
9.3

Рейтинг

Hansa BOES68461

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Фурна за вграждане Hansa Fine Design BOES68461 с енергиен клас А, множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено.

Hansa BOES68461Виж цената за днес

Функции

Бързо загряване – при бързо готвене фурната вече не се нуждае от предварително загряване, което очевидно ускорява процеса по приготвяне на вашите ястия. Само за четири минути мултифункционалната фурна се загрява до 150°C, а храната се приготвя с от 20% до 50% по-бързо в сравнение с обикновените програми за печене.

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Размразяване – тази технология позволява директното приготвяне на замразени храни, без необходимостта от тяхното предварително замразяване. Така вие пестите време, енергия и ресурси.

Виж още: Ревю на Hansa BOEI68472

Дизайн и Характеристики

Hansa Fine Design BOES68461 е с изключително модерен дизайн. Решена в класически черен цвят с вграден дигитален дисплей, тя ще пасне перфектно във всяка модерно обзаведена кухня. Размерите на фурната са: 59.5 х 59.5 х 57.5см (ВхШхД).

Енергийният клас, в който спада уреда е А, което гарантира ефективната и същевременно ергономична работа на фурната с ниска консумация на електроенергия и мощност от 2900W. Капацитетът и от 62л, позволява да готвите големи количества от любимите ястия на вашето семейство, бързо и изключително лесно.

Освен с перфектни технически характеристики, фурната разполага и с множество функции и технологии. Функцията „Бързо загряване”, позволява да затоплите фурната непосредствено преди поставянето на ястието в нея, като това ви спестява време и енергия. Възможността за избор между 8 различни програми, ще ви позволи да приготвяте всякакви ястия при оптимално добри условия, специфични за тяхното приготвяне. Допълнителните функции, с които разполага фурната са: Грил, Печене, Конвекция, Размразяване, Сушене, Претопляне, Горно и долно затопляне и др., Независимо от избраното от вас ястие – риба, месо, пица или др. – фурната ще ви позволи да го приготвите при оптимално добри условия.

В заключение

Фурна за вграждане Hansa Fine Design BOES68461 е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни качества.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password