Hansa BOES68120090 - Виж цената

Ревю на Hansa BOES68120090

Ревюта Фурни за вграждане
8

Рейтинг

Hansa BOES68120090

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Фурна за вграждане Hansa BOES68120090 с енергиен клас А+, множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено. Изберете желаната от вас гозба и оставете тази модерна фурна да я приготви по най-добрият възможен начин, а за вас оставете единствено насладата от нейното консумиране.

Hansa BOES68120090Виж цената за днес

Hansa BOES68120090 Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Вентилатор – готвенето на вентилатор е изключително полезно, особено когато приготвяте по-фини и прецизни храни. Топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Функция размразяване – благодарение на тази функция, вече не е необходимо да изчаквате до пълното размразяване на любимите ви храни, за да ги сготвите. Просто поставете избраната от вас храна във фурната, а тя ще я размрази и изпече перфектно, а за вас ще остане единствено удоволствието от нейната консумация.

Врата със система за лесно почистване – вратата е на вашата фурна е изработена от изключително качествен материал с покритие, подобно на тефлон, така че мазнините и изпаренията при готвене да не полепват по нея. Почистването и става бързо и лесно и не изисква специални препарати.

Виж още: Ревю на Hansa BOEI64590015

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в златисто и черно, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана. Дръжката на вратата, контролните копчета и дисплей, решени в ретро стил придават изключително класен завършек на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Фурна за вграждане Hansa BOES68120090 разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.5 x 57.5 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на уреда е 66 литра, като има вентилационна система, която разпределя равномерно топлината, създавайки бързо и равномерно изпичане на храната, като по този начин се предотвратява нейното изгаряне, тъй като топлината идва от всички посоки, които се „разпръскват” равномерно от вентилатора. Фурната разполага и с 2 плиски тави за печене. Направени от хромирана стомана, подвижни странични водачи гарантират стабилността на тавите за печене и улесняват тяхното плъзгане за по-лесно изваждане от фурната. Вратата на уреда е направена от трислойно защитено стъкло, за да ви осигури добра топлоизолация. Уредът има 10 функции на отопление и разпределение на топлината, които ще помогнат при производството на различни видове храна, без да се губи вкусът и полезните качества на продуктите. Освен това, имам и специална функция за приготвяне на голямо разнообразие от продукти дори на замразени продукти, без да чакате те да се размразят. Функциите и програмите, с които разполага уреда са: Бързо затопляне, Вътрешно осветяване, Система студена врата, Конвекция на горещ въздух, Функция размразяване, Долно нагряване, Горно нагряване. Допълнителните аксесоари, които са включени към тази модерна фурна са: Решетка Combi, Тава за печене и Водачи за тави. Освен много ефективна, Фурна за вграждане Hansa BOES68120090 е и много енергономична – с разход от 0.79 kW/h и мощност от 3100 W.

Нашето мнение за продукта

Фурна за вграждане Hansa BOES68120090 е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от 10 различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства. Ако сте от семействата, които обичат да се наслаждават на вкусни домашно приготвени ястия, то фурна за вграждане Hansa BOES68120090 е точният избор за вашия дом.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизаин - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password