Hansa BOEI69472 - Виж цената

Ревю на Hansa BOEI69472

Ревюта Фурни за вграждане
8.5

Рейтинг

Hansa BOEI69472 

Смяната на уреда за готвене и изборът на вградената му версия ще направят готвенето още по-лесно и приятно, отколкото предполагате. Фурната за вграждане Hansa BOEI69472 е точно такъв електроуред. Електрическият програматор ви осигурява превъзходен контрол върху процеса на готвене и отличната скорост на работа. Устройството ефективно ще приготви вашите ястия за сравнително по-кратко време.  Дизайнът на фурната е модерен и ще внесе елегантност във всяка кухня.

BOEI69472

Виж цената за днес

Hansa BOEI69472 Review

Програматор Ts –Благодарение на сензора, панелът за контрол на функциите е изключително лесен за използване. Времето за приготвяне и предварителното задаване на време за изключване на вашата фурна, я правят изключително лесна за ползване.

Подвижни бутони – бутоните на фурната са стилни, ергономични и могат да се прибират навътре. Това прави контролният панел на вашата фурна изключително изчистен, а в същото време и много функционален.

Каталитични вложки – благодарение на каталитичните вложки, мазнините и примесите се абсорбират веднага, а поддържането на чистотата във вашата кухня е гарантирано

Бързо загряване – вече не е необходимо да включвате фурната предварително, за да може да загрее докато вие подготвяте ястието. Благодарение на функцията за бързо загряване, вашата фурна се нагрява до 150 градуса само за 4 минути

Електрически грил – полезно допълнение за приготвяне на месо, зеленчуци и всички ваши любими ястия, без да се налага да включвате електрическата скара допълнително.

Виж още: РЕВЮ: Фурна за вграждане Hansa BOEW68120090 – Цена и мнения!

Hansa BOEI69472 е в клас на енергийна ефективност A, с ниска консумация на енергия. Консумацията за нормална програма за печене е 0.79 kwh. Макар че на пръв поглед изглежда точно обратното, пещта в дългосрочен план се оказва по-икономична от обичайните електроуреди от този клас.  

Нашето мнение за продукта:

Дизайнът и е атрактивен и качествен, изработен от неръждаема стомана. Интерфейсът е особено изчистен, до голяма степен благодарение на LCD екрана, който ви позволява да намалите броя на бутоните. Той осигурява полезна информация както по време на програмирането, така и по време на готвенето. Бутоните са само два и са снабдени със система за натискане. Дългата, хоризонтална дръжка осигурява много лесно отваряне. Фурната е с размери 59,5 x 59,5 x 57,5 см и може лесно да се вгради във вашата кухня.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Качество - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password