Hansa BOEI68472 - Виж цената

Ревю на Hansa BOEI68472

Ревюта Фурни за вграждане
8.8

Рейтинг

Hansa BOEI68472

Уредите за вграждане са все по-популярни сред потребителите, тъй като тяхната практичност е по-голяма от тази на стандартните електроуреди. Hansa Scandium BOEI68472, представлява един от най-големите производители в Полша, насочен към хората, които решават да инвестират в качествени уреди за вграждане, оборудвана с перфектен дизайн. Това е фурна за вграждане с голям капацитет на обем, ергономична работа и множество модерни технологии, опаковани в стилна визия от най-ново поколение.

Hansa BOEI68472Виж цената за днес

Функции

Steam Cleaning – благодарение на изключително гладката повърхност на емайллак, почистването вече е необикновено лесно и бързо. Единственото, което трябва да направите, е да сипете 0,5 литър вода в тавата за печене, да я поставите във фурната и да зададете температура 50 градуса и време 30 минути. Когато под въздействието на водната пара всички замърсявания омекнат, без усилие ще почистите камерата на фурната с помощта на влажна кърпа и отново ще имате чиста, гладка и блестяща повърхност.

CoolDoor3 – Най-вероятно ви се е случвало, случайното да докоснете стъклото на фурната на вашата печка и да се изгорите? С тази технология, тези неприятни инциденти, вече са в историята. Вратата на фурната разполага с 3 прозореца, като най-вътрешното от тях регенерира топлината, като по този начин предотвратява нагряване на предното стъкло на фурната.

Предварително загряване – При бързо готвене фурната вече не се нуждае от предварително загряване, което очевидно ускорява процеса по приготвяне на вашите ястия. Само за четири минути мултифункционалната фурна се загрява до 150°C, а храната се приготвя с от 20% до 50% по-бързо в сравнение с обикновените програми за печене.

Виж още: Ревю на Whirlpool AKZM 8640 IX

Дизайн и Характеристики

Hansa Scandium BOEI68472 е с изключително модерен дизайн. Съклото е решено в класически черен цвят, а дръжката на вратата и контролния панел перфектно контрастират с него, решени в сребрист цвят с иноксово покритие. Дизайнът е перфектно завършен от дигиталния дисплей и контролните бутони, поставени в предната част на уреда. Размерите на фурната са: 59.5 х 59.5 х 57.5см (ВхШхД).

Енергийният клас, в който спада уреда е А, което гарантира ефективната и същевременно ергономична работа на фурната с ниска консумация на електроенергия и мощност от 2900W. Капацитетът и от 65л и максимална температура от 280С, позволяват да готвите големи количества от любимите ястия на вашето семейство, бързо и изключително лесно.

Освен с перфектни технически характеристики, фурната разполага и с множество функции и технологии. Функцията „Предварително загряване”, позволява да затоплите фурната непосредствено преди поставянето на ястието в нея, като това ви спестява време и енергия. Възможността за избор между 8 различни програми, ще ви позволи да приготвяте всякакви ястия при оптимално добри условия, специфични за тяхното приготвяне. Допълнителните функции, с които разполага фурната са: Грил, Печене, Конвекция, Размразяване, Сушене, Претопляне, Горно и долно затопляне, Долно затопляне, Горно затопляне и др., Независимо от избраното от вас ястие – риба, месо, пица или др. – фурната ще ви позволи да го приготвите при оптимално добри условия.

В заключение

Фурна за вграждане Hansa Scandium BOEI68472 е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password