Hansa BOEI68462 - Виж цената

Ревю на Hansa BOEI68462

Ревюта Фурни за вграждане
8.3

Рейтинг

Hansa BOEI68462 

Обичате ли уханието на току що приготвена домашна храна? Искате ли нова фурна, която да приготвя вашите ястия бързо, лесно и изключително качествено? Ние имаме точния уред за вас! Електрическа фурна за вграждане Hansa BOEI68462 с 8 функции, енергиен клас А и изключителна ефективност при своята работа, ще се погрижи за перфектното и качествено изпичане на вашите любими ястия, за да им се наслаждавате през всеки един ден от вашето ежедневие.

Hansa BOEI68462Виж цената за днес

Hansa BOEI68462 Review

Функция грил – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Врата със система за лесно почистване – вратата е на вашата фурна е изработена от изключително качествен материал с покритие, подобно на тефлон, така че мазнините и изпаренията при готвене да не полепват по нея. Почистването и става бързо и лесно и не изисква специални препарати.

Виж още: Ревю на Hansa BOEI62090015

Дизайн

Дизайнът на този уред е стилен и модерен. Той има дизайн от неръждаема стомана с иноксово покритие против отпечатъци, перфектно допълнен от трислойно черно стъкло, което му придава елегантност и изисканост. В горната част има вентилиран контролен панел, оборудван с LED дисплей и т.нар. „Push up” копчета, които придават перфектен завършек на модерната визия на уреда.

Характеристики

Електрическа фурна за вграждане Hansa BOEI68462 разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.5 x 57.5 см. (ВхШхД). Това я прави лесна за монтиране във всеки тип кухня, независимо от пространството, с което разполагате. Фурната е с капацитет от 65 литра и предлага възможност за готвене на няколко слоя, така че да можете да приготвяте няколко типа ястия едновременно.

Моделът на Hansa е в клас на енергийна ефективност A с консумация от 0.79kW/h. 8-те функции за готвене ви дават възможност да сготвите всякакъв тип хранителни продукти на подходяща температура, без да се притеснявате за изгарянето на храната. Предлага се с тава за печене и вътрешна решетка. Оттук нататък готвенето ще бъде по-лесно и по-качествено от всякога, а времето, което ще прекарвате в кухнята, ще бъде максимално съкратено.

Нашето мнение за продукта

Електрическа фурна за вграждане Hansa BOEI68462 е изключително ефективна готварска фурна, която с 8-те си различни работни функции, ще се погрижи за перфектното изпичане на всеки вид храна. Насладете се на вкусно месо с хрупкава коричка или пригответе любимите си зеленчуци без опасност от тяхното изгаряне. Наслаждавайте се на вкусни и качествени домашно приготвени гозби и се наслаждавайте на сплотени вечери около семейната трапеза.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password