Ревю на Hansa BOEI68401

Hansa BOEI68401

Фурната за вграждане Hansa BOEI68401 е идеален избор за тези, които търсят качествена, надеждна и функционална фурна за вграждане. С капацитетност от 65 литра, клас на енергийна ефективност А и много удобни функции, тази фурна е много икономична и удобна за използване.

Hansa BOEI68401

Виж цената за днес

Hansa BOEI68401: Характеристики, функции и технологии

Фурната за вграждане с модел Hansa BOEI68401 предлага множество предимства, които я правят идеален избор за всеки, който търси качествена и функционална фурна за вграждане.

Тази фурна разполага с 8 функции, които включват готвене на топло въздух, готвене на горен нагревател, готвене на долен нагревател, готвене на комбиниран нагревател, бързо готвене, размразяване, грил и грил с вентилатор. Това прави фурната подходяща за готвене на различни видове ястия. Фурната има капацитет от 65 литра, което я прави перфектна за готвене на големи ястия, като пулове, печени зеленчуци и други.

Тази фурна разполага с грил, който е идеален за готвене на месо и риба. Фурната има и електронен таймер, който ви позволява да програмирате времето на готвене. Фурната има клас на енергийна ефективност А, което означава, че е много икономична и може да намали разходите ви за електричество. Тя е изработена от неръждаема стомана (inox), която е лесна за почистване и дълготрайна.

Фурната разполага с грил, който е идеален за готвене на месо и риба. Тя също така има функция за печене, която ви позволява да приготвяте различни видове ястия. Функцията за размразяване е полезна, когато искате да размразите храна бързо и лесно. Функцията за претопляне е идеална, когато искате да загреете фурната преди да започнете да готвите. Фурната има и функция за позволяване на тестото да втаса (letting the dough rising), което я прави перфектна за готвене на домашен хляб и питки.

Тази фурна разполага с таймер, който ви позволява да настроите времето на готвене. Функцията за отложен старт е идеална, когато искате да започнете готвенето след няколко часа. Фурната също така има вътрешно осветление, което ви позволява да следите готвенето на храната. И накрая, тази фурна има телескопични водачи, които правят поставянето и изваждането на тавите много по-удобно и лесно.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Hansa BOEI68401: Мнение за продукта

Ако търсите достъпна, удобна и качествена фурна за вграждане, фурната Hansa BOEI68401 е идеален избор за вас. Тя е много удобна за използване, има много функции и е много енергийно ефективна, което я прави перфектна за готвене на големи ястия, като пулове, печени зеленчуци и други. Освен това, тази фурна има и много други функции, като програмиране на времето на готвене, електронен таймер и други, които правят готвенето много по-лесно и удобно.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo