Ревю на Hansa BOEI68162

Hansa BOEI68162 

Вградените уреди са все по-популярни сред потребителите. Тяхната практичност е по-голяма от тази на стандартните електроуреди. Hansa BOEI68162, представлява един от най-големите производители в Полша, насочен към хората, които решават да инвестират в качествени уреди за вграждане, оборудвана с перфектен дизайн. От гледна точка на формата или размера, Hansa BOEI68162 е идеалният продукт за вграждане във вашата кухня. Размерите и от 59.5 x 59.5 x 57.5 я правят удобна и незаемаща много пространство, а външната и част от инокс, изглежда стилно и се почиства изключително лесно.

BOEI68162

Виж цената за днес

Hansa BOEI68162 Review

BOEI68162 reviewЗвуков сигнал при приключване на зададена настройка – имате възможността да настройвате фурната на интервал до приблизително 100 минути. Когато времето изтече, се издава звуков сигнал, който ви сигнализира, че ястието е готово.

BOEI68162-3Размразяване – дори и приготвянето на полуфабрикати е истинско удоволствие, когато става дума за готварската фурна Hansa BOEI68162. Вече не е необходимо да размразявате храната предварително, благодарение на функцията за размразяване.

BOEI68162-4

Конвекция – готвенето на вентилатор, спомага за равномерното разпределение на топината във вашата фурна. По този начин студеният въздух около вашето ястие се премахва, а сготвянето му става в пъти по-бързо, лесно и удобно.

BOEI68162-2Бързо претопляне – благодарение на тази функция, фурната се загрява до температура от 150 градуса само за 4 минути.

 

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Грил – тази електрическа фурна, разполага и с грил. Той дава възможността да приготвите любимите ви продукти като месо и зеленчуци, без да се налага да включвате електрическата скара.

Нашето мнение за продукта:

Hansa BOEI68162 е фурна с класически дизайн, която не изисква никакви усилия, когато става въпрос за употреба или поддръжка, но и изключително ефективна благодарение на 8-те начина на готвене. Функциите като грил или бързо загряване на тази фурна, са удобно решение за хора, които търсят удобство в един достъпен продукт. С капацитеът си от 62л., можете да приготвяте по-големи количества храна, достатъчни за нуждите на цялото семейство. Трислойното стъкло на вратата на фурната, от друга страна, не позволява вратата на фурната да се нагорещи, така че да предизвика нежелани изгаряния при случайния ви допир с нея.

Разходът и на енергия е едва 0.79kW/h, което я прави изключително икономична и енергоспестяваща. Що се отнася до модула за управление на панела за управление, можем да кажем, че е разработен за лесна употреба, тъй като е от типа механичен. Имайте предвид, че всички команди на бутоните са големи и могат да се задействат лесно, а с течение на времето няма да се наблюдават следи от износването им.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo