Hansa BOEI64590015 - Виж цената

Ревю на Hansa BOEI64590015

Ревюта Фурни за вграждане
8.3

Рейтинг

Hansa BOEI64590015

Обичате ли вкусните домашно приготвени ястия? Искате ли нов уред, който ще изпече перфектно вашите любими гозби и ще ги запази качествени и вкусни? Ние имаме точния продутк за вас! Фурна за вграждане Hansa BOEI64590015 с енергиен клас А, 8 различни функции и изключителна ефективност при своята работа, ще осигури перфектното изпичане на вашите любими храни, така че да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Hansa BOEI64590015Виж цената за днес

Hansa BOEI64590015 Review

Функция размразяване – благодарение на тази функция, вече не е необходимо да изчаквате до пълното размразяване на любимите ви храни, за да ги сготвите. Просто поставете избраната от вас храна във фурната, а тя ще я размрази и изпече перфектно, а за вас ще остане единствено удоволствието от нейната консумация.

Конвекция на горещ въздух – топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Виж още: Ревю на Electrolux EOA3400AOX

Дизайн

Дизайнът на този уред е стилен и модерен. Той има дизайн от неръждаема стомана, перфектно допълнен от трислойно черно стъкло, което му придава елегантност и изисканост. В горната част има вентилиран контролен панел, оборудван с LED дисплей, цифрово меню и два бутона, които ще ви помогнат да изберете желаните степени и тип печене.

Характеристики

Фурна за вграждане Hansa BOEI64590015 разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.5 x 57.5см. (ВхШхД). Това я прави лесна за монтиране във всеки тип кухня, независимо от пространството, с което разполагате. Фурната е с капацитет от 66 литра и предлага възможност за готвене на няколко слоя, така че да можете да приготвяте няколко типа ястия едновременно. Моделът на Hansa е в клас на енергийна ефективност A с консумация от 0.79kW/h. 8-те програми за готвене ви дават възможност да сготвите всякакъв тип хранителни продукти на подходяща температура с горното/долното изпичане, без да се притеснявате за изгарянето на храната. Предлага се с дълбока тава за печене и вътрешна решетка.

Нашето мнение за продукта

Фурна за вграждане Hansa BOEI64590015 е нова, модерна и изключително ефективна готварска фурна, която ще приготви вашите ястия по възможно най-добрия начин. Приготвяйте любимите си ястия и им се наслаждавайте на семейната трапеза с любимите си хора, благодарение на фурна за вграждане Hansa BOEI64590015!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password