Hansa BOEI64482 - Виж цената

Ревю на Hansa BOEI64482

Ревюта Фурни за вграждане
7.5

Рейтинг

Hansa BOEI64482 

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Фурна за вграждане Hansa BOEI64482 с енергиен клас А, множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено. Изберете желаната от вас гозба и оставете тази модерна фурна да я приготви по най-добрият възможен начин, а за вас оставете единствено насладата от нейното консумиране.

Hansa BOEI64482Виж цената за днес

Hansa BOEI64482 Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Скара – тази функция прави готвенето бързо и лесно. Това е най-добрият начин да приготвите перфектни препечени филийки за закуска, да се приготвят меса и зеленчуци и да се правят хрупкави топинги.

Fast Cooking – При бързо готвене фурната вече не се нуждае от предварително загряване, което очевидно ускорява процеса по приготвяне на вашите ястия. Само за четири минути мултифункционалната фурна се загрява до 160°C, а храната се приготвя с от 20% до 50% по-бързо в сравнение с обикновените програми за печене.

Врата със система за лесно почистване – вратата е на вашата фурна е изработена от изключително качествен материал с покритие, подобно на тефлон, така че мазнините и изпаренията при готвене да не полепват по нея. Почистването и става бързо и лесно и не изисква специални препарати.

Виж още: Ревю на Hansa BOEI68462

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в сребристо и черно, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана. Големият LCD монитор с контрол на допир, свързан с механичното програмиране, задвижвано от два бутона за натискане нагоре, изпълнява функциите на: температурна настройка, таймер и селектор на програми. Отляво на панела е бутонът за избор на температурата, където можем да изберем желаното температурно ниво от 50 ° C до 250 ° C за подготовката на всяка храна. От дясната страна на контролния панел е бутонът за натискане нагоре, където можем да изберем една от 6-те функции и програми за печене, с които е оборудвана фурната. Този модерен интерфейс на бутоните предлага директен достъп до температурата и практическите режими на готвене на уреда. Този дизайн прави фурната перфектен избор за всяка модерна, практична и стилна кухня.

Характеристики

Електрическа фурна за вграждане Hansa BOEI68462 разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.5 x 57.5 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на уреда е 69 литра, като има вентилационна система, която разпределя равномерно топлината, създавайки бързо и равномерно изпичане на храната, като по този начин се предотвратява нейното изгаряне, тъй като топлината идва от всички посоки, които се „разпръскват” равномерно от вентилатора.

Фурната разполага и с дълбока тава за печене. Направени от хромирана стомана, подвижни странични водачи гарантират стабилността на тавите за печене и улесняват тяхното плъзгане за по-лесно изваждане от фурната. Вратата на уреда е направена от трислойно защитено стъкло, за да ви осигури добра топлоизолация. Уредът има 5 режима на отопление и разпределение на топлината, които ще помогнат при производството на различни видове храна, без да се губи вкусът и полезните качества на продуктите. Освен това, ние имаме и специална функция да приготвяме голямо разнообразие от продукти дори на замразени продукти, без да чакаме за те да се размразят.

Нашето мнение за продукта

Фурна за вграждане Hansa BOEI64482 е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства. Ако сте от семействата, които обичат да се наслаждават на вкусни домашно приготвени ястия, то Фурна за вграждане Hansa BOEI64482 е точният избор за вашия дом.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password